Sådan: DIY Sweater Pillow

Oct 29, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

De fleste af os har et par gamle trøjer, der ligger omkring, der enten ikke passer eller bare ikke tiltalende for os længere. I stedet for at kaste dem ud, hvorfor ikke give dem nyt liv som noget andet? Det er nemt at tage en gammel sweater samt gøre det til en tiltalende såvel som gavnlig DIY sweater-pude til sengen, for sofaen eller endda bare for hunden. Her er hvordan.

Forsyninger til en DIY sweater pude

Du krav en gammel sweater samt en passende sized pudeform. For at finde ud af den ideelle størrelse for puden form, kan du bestemme trøjen. Eller tag sweater til håndværksbutikken samt sammenligne det med pudeformer indtil du opdager en, du kan lide.

Gør din DIY Sweater Pillow

Drej sweater inde i ud såvel som bestemme det mod pudeformularen. Markér trøjen med en pen. Du vil sye en ekstra ¼-tommersøm omkring mærkerne for at sikre, at trøjen er enorm nok til at rumme puden.

Hvis du kan, planlægger du at bruge mindst en side søm af trøjen. Det ville minimere dit syning.

Med sweateren stadig inde i ud, søm sømmen sammen med en symaskine eller hånd med nålen såvel som tråd, og efterlader en søm åben. Drej sweateren højre side ud såvel som indsæt pudetypen i den åbne ende. Håndsøm den sidste søm lukket.

Feltret sweater pude

Du kan også bruge en filt sweater til at lave en sweater pude. Sørg for at følte trøjen før måling for såvel som udvælgelse af pudeformularer, da materialet vil krympe.

100% -wool sweaters kan hurtigt mærkes. Maker Tøjvask Sweaterne med vaskemiddel på varm / kold indstilling, tør derefter på hot indstilling. Gentag denne cyklus omkring tre gange. Test sweaterne til at felting ved at slippe afmen en tomme eller deromkring. Hvis det trækker, er det ikke ret færdigt. Prøv at køre det med vask / tørre cyklus igen.

Engang filt, skåret ud stykker såvel som sy som pr instruktionerne ovenfor.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *