Et par procrastinatoriske mandag links

Mar 18, 2022 Uncategorized

Jessica fandt dette ekstremt Steampunk Norman mønster og vidundere, hvis nogen har oplysninger, de kan dele om fru N.R. Norman, Inventress. Dette er Centennial Pattern nr. 8, for dem, der holder score hjemme, og er fra 1890’erne. Det kan være en St. Louis Company – det er markeret St. Louis. Eventuelle oplysninger? Venligst send en kommentar! (Her er et større billede.)

Taler om kommentarer, Becky O. venstre en fredag ​​pegede os på denne fantastiske opskrivning ved Trueup om de forskellige on-demand-tekstprintere. Udtømmende og velforsket, bestemt værd at tjekke ud.

Kate fandt knappen-toppen (ikke kjole) jeg tænkte på. Fantastisk til rullende sten fans!

Kristen sendte dette link til kjoler strikket fra skraldespand. Så sejt. (Selvom sandsynligvis kløende.)

Anna sendte mig et link til topenhedens vedhæftningsbog. (Det er en bog om forskellige vedhæftede filer til din maskine, ikke om at fremme din vedhæftning til din maskine.) Jeg har købt min, vil gennemgå, når jeg får det!

Lucy (hvem er personen bag Home Film Day London) sendte dette link til en digitaliseret (britisk stavning, i Lucy’s Honor) Film fra 1930’erne mode. Dejlig!

Et par selvpromotiske links:

Hvis du kan lide ord, og er på Facebook, kan du ikke overveje at være fan af Wordnik på Facebook? Vores fan side er her. Hvis du ikke er Facebooker, men stadig vil have Wordnik-ord på dagen, er linket her. Men det eneste sted, du kan se Dagens Wordnik List (en samling af relaterede ord) er på Twitter: @wordnik. [Hvis du søger efter mig på twitter, er jeg @emckean for Word-type ting, @FaaSerInmcKean for “What-I-Had-For-frokost” type ting.] (Whew! Det er en masse sociale medier i Et sted …)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Et par procrastinatory mandag linksmay 8, 2010 med 14 kommentarer
Hvordan ikke at reagere på kritikapril 18, 2008
Sådan vælger du et symaskumjanuary 3, 2008 med 79 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *