Navy maxi frakke + nøgen tilbehør

Oct 2, 2022 Clothing

frakke: Andrew Marc | Skjorte: J. Crew (på salg! Også som denne) | Bukser: Teori (gammel lignende her, lige her såvel som her) | Skinny tørklæde / choker: Vintage (lignende lige her og her) | Sko: Kate Spade | Taske: Dolce & Gabbana (også lignende nøgenposer her, lige her og her) | Lip: Makeup permanent (#28)

< >

Neutrale er altid fantastiske investeringer. Grå slacks, marineblå frakke, hvid tee, nøgenpumper, nøgenpose. De er sikre. Du vil ikke blive udmattet af dem. De vælger alt.

Men nogle gange ser jeg på de meget mere neutrale tunge sektioner af min garderobe såvel som undring, hvor er oomph? Overraskelsen? Den sartoriale spænding? Hvor er Lucy til min Ethel? Joey til min Ross?

Lige før jeg kaster mine hænder op og/eller vælger at natten over et par neon gauchos til min lejlighed for at give mig selv den meget tiltrængte sartorial begynder bukserne (ordspil beregnet?), Håndterer jeg i nogle tilfælde at trylle frem en usandsynlig medley af Neutrale nuancer som dem i dag, der roligt overrasker mig.

Jeg kan godt lide den indflydelse, som disse spændte fyldte parringer skaber: varme nøgenheder såvel som fantastiske grå, marineblå blues såvel som jet sorte, elfenben såvel som lyse hvide. Disse skuespillere, der generelt vinder i kategorien “bedste understøttende”, tager midterste scene og rammer den ud af parken ved at folie såvel som at forstærke den anden.

For mig er resultatet nogle vidunderlige modefølelser, der er alt, hvad der er neutrale.

God onsdag!

P.S. Angiver nogen “Slacks” mere? Ligesom andet end min bedstemor?

P.P.S. Ved fremtrædende efterspørgsel deler jeg alle detaljer om min charme rutine lige her i morgen! Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *