Kate ser Den Kongelige Ballet Nøddeknækkeren

Nov 13, 2021 Uncategorized

Vi er tilbage hurtigere end forventet med en meget hurtig opdatering på Kate deltage en ydeevne af Nøddeknækkeren i aftes.

Barbara Zorzato Instagram @BarbaraZorzato (klik foto til besøg Instagram side)

Hertuginden oplevede Den Kongelige Ballet produktion af ferien klassiker på Royal Opera House i Covent Garden. Nedenfor solodanser Sarah Lamb som Sugar Plum fe.

Den Kongelige Ballet (klik foto til besøg side)

Der var flere sociale medier indlæg viser hertuginden efter forestillingen. En af danserne, solist Meaghan Grace Hinkis, skrev på sin Instagram indlæg: ”At sige, at jeg var spændt på at møde prinsessen, er en kolossal underdrivelse.”

Kate var i Zara kappe båret til dronningens før jul frokost på Buckingham Palace (vores indlæg er her).

The Long Cloth Cape ($ 149) er en uld / poly blanding; det er stadig tilgængelig i de fleste størrelser på den amerikanske Zara hjemmeside.

Det ligner Kate bar en sort cardigan eller en anden stil sweater, der dækkede hendes arme på billedet, samt Petal Print Oversized Minikjole ($ 2150) af Alexander McQueen.

Kjolen blev først bemærket i sidste uge, da Kate havde det til den årlige Kensington Palace julefrokost (vores indlæg er her). Det er fortsat tilgængelig på Neiman Marcus ($ 2050) og i Saks ($ 2045).

Som Emma og Lauren noteret på Twitter Kate synes at være iført UFO støvletter først ses, når hun Hertuginden var i New York i 2014.

Mange tak til Christin for hendes forslag om Kates deltagelse i arrangementet.

Også i dag, to hurtige links til historier, du kan være interesseret i at læse.

The Telegraph har en god stykke featuring et interview med Séraphine grundlægger Cecile Reinaud. Kate har båret flere designs af selskabet, og jeg forventer, at vi vil se hende i meget mere inden april, da hendes tredje barn er forfalden. Nedenfor et par af disse mønstre: Marina pels ($ 495), der er sådan en favorit med mange af os, at Vanessa rullekrave kjole ($ 99) og Florrie Print Dress ($ 159).

Caroline Leaper, der skrev stykket, spørger Ms Reinaud om reaktionen på Kate iført mærkets produkter.

”Vi var forberedt i et omfang, fordi vi vidste, at hun var vores kunde i butikken,” forklarer Reinaud. ”Men du ved ikke, hvor og hvornår noget bliver slidt, eller om det vil være i offentlighedens søgelys. Vi havde læst artikler om, hvad [Kate effekt] gjorde for mærker som L. K. Bennett og Reiss foran os, så vi var lidt opmærksom på, at du skal være hurtig til at reagere.”

Hvem tror vi måske se dette igen? Det er Séraphine s Natasha pels, endnu et kig mange af os kunne lide.

Du kan se hele korte artikel her.

På samme måde, Aftenen standard har et interview med Jane Lewis, grundlægger af Kate favorit Goat.

En retro inspiration kan helt sikkert ses i Janes design, med de mærker løstsiddende skift kjoler, der beviser en særlig favorit i Duchess nuværende barsel klædeskab.

Og mens Kate har allerede båret en stor del af mærkets klæder, er det klart, er der stadig mange elementer den kongelige kunne være endnu at bære.

Nedenfor Kate i flere af virksomhedens design.

I det stykke, lærer vi om ting Ms Lewis gerne vil se Kate iført.

Designeren nævner, at hun ville elske at se Kate wear ”en aften kjole” fra mærkerne ekspanderende festtøj indsamling, hvori det hedder: ”Vi har en masse aften slid muligheder, og jeg ville elske at se Kate i en af ​​vores kreationer”

Her er et par designs fra ged er ‘fest klar’ samling (vist fra venstre mod højre): Fandango Beaded kjole ($ 1730), Excalibur Beaded kjole ($ 1750), Alexa kjole ($ 1750), og den silke organza Fairytale kjole ($ 1470 ).

Den fulde Evening Standard korte artikel kan ses her.

Vi vil se dig mandag, hvis ikke før!

LINKAGE

Besøg Royal Opera House hjemmeside her; sin Facebook-side er her; Den Kongelige Ballet del af hjemmesiden kan ses her

21Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *