Det er Michael Kors til Kate på Windsor bryllup begivenhed Rehearsal

Dec 27, 2021 Clothing

Vi har en række opdateringer i dag, der begynder med nyheden om, at Kate var ude såvel som om denne eftermiddag.

Hertuginden samt prins William er set forlade Kensington Palace på billedet ovenfor. De blev sammenføjning Meghan Markle samt prins Harry på metoden til Windsor. lige her du se kortegen med alle fire, da de kørte op den lange gåtur til Windsor Castle.

Prins Harry samt Meghan Markle møde op på Windsor Castle to dage før #royalwedding https://t.co/jSZi2BCruu pic.twitter.com/s3cIw6RYwy

– ITV nyheder (@itvnews) 17. maj 2018

Kate valgt en amerikansk mærke, iført en kjole af Michael Kors. Stilen kaldes Carnation Georgette skjortekjole.

Det er fra mærkets Michael Michael Kors indsamling, den billigere linje rettet mod en noget yngre demo end den vigtigste samling. Midi-længde kjole er 100% polyester; det fæstner sig foran med knapper, samt kommer med en koordinerende bælte. Farverne er officielt kaldet Begonia Pink såvel som ægte flåde; den kjole er helt foret samt maker vaskes. Pr 18:00 torsdag aften ser det ud som Michael Kors har genopbygget den kjole i næsten alle størrelser på det amerikanske site ($ 175); det tilbydes i alle størrelser på det britiske site (£ 215). En kæmpe ”tak” til HeavenQRF på Twitter for hendes hurtige id af kjolen, samt ligeledes til Perth Fashion for hendes hjælp.

Printet blev præsenteret på snarere et par punkter i dette forår. Nedenfor venstre mod højre: Carnation pjusket kjole ($ 225); Carnation skiller i en flise blå samt sort colorway; Floral Georgette kjole ($ 140) showcases større størrelse version af print i pink samt navy; små lædervarer er ligeledes tilgængelige.

Kate legede endnu et par Givenchy solbriller, den SGV 767 09X5 stil.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Også i dag, en reaktion på en livslang UFO puslespil.

Mange vil erkende produktets ideelle væk; Det blev båret af hertuginden til Commonwealth Games i Glasgow i juli måned 2014. I årevis masser af af os har set (og så) til stykket. Svaret kom fra kvinde Coventry på Twitter sidste lørdag, da hun delte et link til en eBay auktion. Den Alena top af Reiss blev for nylig tilbudt i en eBay auktion, tillader os at tjekket ud meget mere om det stykke, samt se meget bedre billeder af tøjet. Det er en blanding af 78% bomuld / 22% silke, med en krave, pin tuck læg på forsiden samt tilbage, knap foran med kontrasterende knapper samt binding ved ærmegab.

Her er endnu et kig på Kate iført stykket.

Det er dejligt at have denne ene løst, det ligner en fabelagtig top.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aftens andet element: information og hurtige links til bryllup beskyttelse begivenhed for dem interesseret i at se festlighederne.

Vores online blog på Hvad Meghan Wore begynder kl 04:00 EDT på lørdag. Vi vil ligeledes være der dækker begivenheden på WKW Facebook, Twitter samt Instagram.

Vores online blog lige her på WKW vil begynde på 06:00 lørdag, såvel som vi også vil have Facebook, Twitter og Instagram indlæg.

Hvis du gerne vil info om måder at se og / eller streame brylluppet, denne side må hjælpe.

Hvis du ønsker at forstå, hvad tingene tid sker, dette link fører dig til en tidsplan.

7Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *