De Prins Louis Barnedåb Billeder er blevet løsladt, og de er Terrific OPDATERET 5. foto

Feb 9, 2022 Clothing

I aften Kensington Palace frigivet fotos fra Prins Louis dåb. Dette billede af Kate og Louis blev taget i haven på Clarence hus efter dåben.

Det er en dejlig fotografi. Jeg tror, ​​det kan være det første gang, vi har set prinsen med øjnene åbne; Han siges at have sovet igennem tjenesten for en uge siden, og i de billeder taget uden for Kapel Royal på St. James ‘Palace mandag han syntes også at være faldet i søvn.

Prinsen er simpelthen dyrebar i en femte billede frigivet mandag morgen, lysvågen og smilende.

Dette billede blev taget af Matt Porteous, der skød Prince George tredje fødselsdag fotos.

De andre billeder blev skudt i morgen værelse på Clarence House, den officielle residens for Englands Prins Charles og Hertuginden af ​​Cornwall.

Hvis i har behov for et genopfriskningskursus, billedet ovenfor viser (fra venstre mod højre): Prince George, The Duke of Cambridge, Prins Louis, Hertuginden af ​​Cambridge, prinsesse Charlotte. Stående: The Duke of Sussex, Hertuginden af ​​Sussex, Hertuginden af ​​Cornwall, Prinsen af ​​Wales, fru Carole Middleton, Michael Middleton, fru Pippa Matthews, Mr. James Matthews, James Middleton. Det er første gang, vi har set Mr. Matthews i en officiel familie foto frigivet af Kensington Palace.

Her er den første officielle foto af Cambridges som en familie på fem. Charlottes smil har et strejf af den laban, George ser lidt mere seriøs og de stolte forældre er bare strålede.

Mens HM var ikke ved arrangementet i person, Daily Telegraph noter:

… 92-årige monark gribende bevarer en plads i et intimt familieportræt taget om morgenen værelse på Clarence hus i sidste uge, våger over den næste generation af sin familie.

Den olie på lærred portræt af Dronningen, som Michael Noakes mellem 1972 og 1973, synes at have været rejst flere inches op ad væggen fra sin tidligere position til at sikre, at det er synligt i den officielle billede af fotograf, Matt Holyoak.

Prince George ligner han er at have det sjovt i denne ene, og hvis man ser på prinsesse Charlotte, holder hun Prins Louis hånd.

Mere af indstillingen fra Erin Hill historie i mennesker:

Familien er omgivet af historie i Clarence House morgengave Room. Sofaen de sidder rundt er en del af en pakke af forgyldt træ sæde møbler af Thomas Chippendale, der stammer fra omkring 1773. Det menes at have været bestilt af George III bror, hertugen af ​​Gloucester.

Det er det samme rum bruges til Prince George barnedåb fotos.

Prinsesse Charlottes barnedåb billeder blev taget i salonen af ​​Sandringham House.

Billederne er taget af portrætfotograf Matt Holyoak. Du husker måske, at Mr. Holyoak tog portrætter markerer dronningen og prins Philip 70 års bryllupsdag.

William og Kate var så imponeret over det arbejde, han gjorde på årsdagen billeder, de bad ham om at skyde Prins Louis barnedåb billeder. mere om fotografen via denne historie i The Mirror:

Hr Holyoak har arbejdet med et væld af berømtheder og hans billeder er løbende blevet sprøjtede på forsiderne af magasiner som Harpers Bazaar, Huskeliste og Dazed and Confused.

Hans billeder er også blevet offentliggjort i titler, herunder GQ, anden, Vogue, Elle, Empire, Rolling Stone, Interview, L’Uomo Vogue og Vanity Fair.

Han har etableret sig som en af ​​verdens førende portræt fotografer og har haft en række af hans værker erhvervet af National Portrait Gallery for deres permanente samling.

I en erklæring om de billeder fotografen siger:

Jeg var virkelig beæret over at blive bedt om at tage de officielle billeder ved barnedåb Prins Louis, og til vidne på første hånd sådan en glad begivenhed. Alle var så afslappet og i sådanne gode humør, det var en absolut fornøjelse. Jeg håber bare, jeg har fanget noget af denne glæde i mine fotografier.

MattHolyoak.com (Klik på billedet for at besøge hjemmesiden)

Du kan se de forskellige fotografering stilarter i Mario Testino billede af hertuginden på Charlottes dåb og Matt Holyoak foto fra sidste uge.

Det er virkelig en behandler at se billederne. her er en hurtig påmindelse om, hvad Kate bar på alle tre barnedåb.

Og her er et kig på, hvordan alle tre Cambridge børn så på den dag de blev døbt.

LINKAGE:

Matt Holyoak hjemmeside er her; hans Facebook-side er her; hans Instagram side er her, og Twitter-feed her

Folkets historie er her; The Telegraph s artikel er her; Den daglige mails stykke er her; Town and Country historie kan ses her;

Vores oprindelige post på dåben er her; Vores originale, hvad Kate’s Kids bar Post på Dåben er her; Vores Originalwhat Meghan havde post på dåben er her

217save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *