FARVER and Prejudice

Nov 10, 2021 Uncategorized

Farver og fordomme

Indsendt af Aloïs Guinut på torsdag, december 7, 2017 · 10 Kommentarer

Den anden dag min dag far (coucou papa), hævdede, at laksefarvet var virkelig ”uncool”, og kun værdig bedstemødre mode (vi taler gamle stil bedstemødre her, ikke hans egen partner naturligvis).

Jeg er meget bevidst han er ikke den eneste, der foragter denne farve, selv navnet på det er ikke den bedste advertisting du kunne tænke på. Alligevel laksefarvet gør en uventet kommer tilbage blandt unge designere, der bruger det i everyway men forældede dem. Hvilket min far slags modvilligt slighlty enige om, da jeg viste ham billeder af Sies Marjan sidste kreationer for at bevise min pointe.

Alligevel får jeg hans grund. I hans sind, er laksefarvet evigt knyttet til min fantastisk grand mors mohair perle broderet cardigan (som faktisk lyde køle, jeg spekulerer på, om det er overalt findes).

Denne illustrationer viser, hvordan trendiness af en farve ligger i øjet på den ene leder. Ifølge den generation du er en del af, og til dig dit personlige liv, du binde en farve til et øjeblik i dit liv, eller en person … Jo mere unik og mere udbredt en farve er på et tidspunkt, det mest sandsynligt er det, at få afskediget i årevis, før nogle designer graver det.

Som en farve forbundet til én tidsperiode, kunne man konstatere æblegrøn, super populær i halvfemserne, båret af millioner af mennesker, anvendt på millioner af husstande indtil sygdom kom … bebuder dens sammenbrud af smagfulde individer. inden de blev taget op igen, forklædt som ”grønne” farve af året 2017 af Pantone.

Eller syrener og lilla, stjerner af vores tøj og makeup i slutningen af ​​halvfemserne slidte i en gothly uskyld måde a la Neve Campbell eller Courtney Cox (<3). Courtney Cox, slutningen af ​​halvfemserne Jeg husker, hvor glad jeg var for at være klædt i en billig Bodycon polyester lilla top med en mørk lilla rør nederdel og matchy øjenskygge for at fejre tusindårige. Efter år sover i mørke i vores skab og venter på deres tid til at komme tilbage, halvfemserne lilla nuancer er endelig i igen. desværre for vores triste glemte tøj, kender de ”nye syrener og lilla” påstår en edgy minimalisme, så der er ingen tvivl om du har boet i en hule i de sidste tyve år. Skærmbillede af Tagwalk hjemmeside Som forventet med alle dem tidligt at slutningen af ​​halvfemserne nuancer kommer ryggen, så vi selv nogle æblegrøn på baner! (Spottet?) Ja Pantone sagde ”farve af året”, men succesen var mindre. måske næste år? Deres laksefarvet fætter, venstre eller andet sted i slutningen af ​​firserne, er heldig at have været længere glemt og derfor mere frit tilpasses af designere som mange mennesker i ”køb alder” var ikke engang født, da denne farve blev tendenser og har derfor ingen dårlig minder minder. Fransk TV anker Anne Sinclair i begyndelsen af ​​halvfemserne Skærmbillede af Tagwalk Kunsten at refashioning en farve, der er stærkt bundet til en tidsperiode / gruppe af mennesker, er at gøre glemme alt om sine fortid, når det er af nyere dato, eller subtilt henvise til det, hvis fortiden er gammel nok til at være fantastisk igen. Men, pas på, kun usædvanlige farver er underlagt sådanne kærlighed / benægtelse relationer. Timeless farver er ... godt tidløse og altid til stede. og klassiske farver har cykler, der er meget kortere (tænk på rød). Nu jeg vente på den designer, der vil gøre mig lyst til at bære neonfarver, som jeg skilt efter deres ”nøgen” genoplivning af begyndelsen af ​​2010, som havde fulgt deres ”techno børn” kommer tilbage i slutningen af ​​nullerne. UH. De mørke lyse timer af neon på skyblogs Og dig? Er der nogle farver du finder forældet? Har tendenser nogensinde gøre du ønsker at bære farver, du oprindeligt ikke lide? Kategori: Blog · Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *