Det udseende, jeg vil have nu: Tropic Thunder

Sep 20, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Følgende er et gæstepost fra vores venner på Lucky.

Dette indlæg var uden tvivl inspireret af sidste uges varmebølge-godt, det, og min longtime fantasi af at besøge Havana, Cuba (men Circa 1950-så glamourøse!). Her er hvad jeg vil roaming rundt på gaderne i New York i sommer, mens jeg foregiver, jeg er langt, langt væk røg cigarer (eller måske bare holder en, da de er så brutto), drikker kokosvand ud af en faktisk kokosnød ( Ikke vitococo!), Dancing to Music Playing på en jukebox og-sidste, jeg lover-tucking en blomst i mit hår.

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Så jeg er ikke helt sikker på, at denne type blomst faktisk er indfødt til Cuba, eller andre steder for den sags skyld, men lad os foregive, at min mørke, smukke elsker plukket det ud for mig og placerede det i mit overdrevent behandlede solskintet hår .

Chiffon Flower Clip, Tasha, $ 38, Nordstrom.com

Farvekombinationen og form af denne nederdel er Vaguely minde om citrusfrugtprintet, som Stella McCartney gjorde denne sæson – da jeg er en forfatter og ikke en bankmand, søgte jeg høj og lav for en overkommelig, men lige så smarte mulighed. (Side Bemærk: Stella One er nu til salg på Bergdorf Goodman for $ 863, hvis denne pris er cool med dig).

Tropisk print nederdel, Vanessa Bruno, $ 273, NetAporter.com

Jeg har normalt ikke et stykke dragter, men jeg troede, jeg ville give det en hvirvel. Denne kjole minder mig om noget, min bedstemor havde i 80’erne – og jeg har en smarte bedstemor!

Tropical Forest Bandeau, Bergdorf Goodman, $ 178 Bergdorfgoodman.com

Da en pool scene er stort set min favorit ting nogensinde, bringer denne tote altid et stort smil til mit ansigt. Og lad os være ærlige, halmstrand tasken er lidt spillet ud nu, mens denne quirky-chic print helt sikkert ikke er!

Ønsker du var her tote, Kate Spade, $ 275, Katespade.com

Helt siden tilbehør direktør Julia Kalachnikoff viste mig hende Judith Lieber Pineapple Aftenpose, synes jeg at have frugtformede accenter på sindet. Når lejligheden ikke helt kræver en krystal-studded ananas kobling (som de fleste ikke), kan denne søde charme halskæde tage plads.

Ananas halskæde, kate spade, $ 145, neimanmarcus.com

Normalt har ordet tropisk tendens til at fremkalde visioner af lys farve, men disse sort-hvide bukser fanger stadig stemningen, plus de fremkalder glamouren af ​​gamle film. Hvad har du på, når du vil lade som om du er tættere på ækvator?

For mere mode, skønhed, nyheder og indkøbsrådgivning, besøg heldige. Og her er nogle andre fantastiske historier –

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *