Kan disse fødevarer rydde op i din hud?

Nov 19, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Gad vide hvad at spise for klare hud? Er det vin? Angiv venligst det vin!

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Dette er den million-dollar bekymring – kan vi virkelig spiser vores metode til at udjævne, silkeagtig, bums-fri hud? Svaret er ikke en vanskelig ja, men det er ikke et nej enten.

Og jeg burde vide, jeg har brugt mit liv på jagt efter svarene til min problematisk hud, en, der har spirede vulkaner løbet mest i-opportunt øjeblikke (store datoer, prom, møde-hans-forældre, etc.) . samt nu hvor jeg er i min trediverne får jeg at glæde i starten af ​​smilerynker sammen med lejlighedsvise zit.

Ak med mine creds ud af den metode, hvorfor dette emne er afgørende for mig, vil jeg dele med dig de bedste tip jeg har lært i min årti-plus søge efter måder at bedre min hud. Venligst dele dine tips samt tanker med mig nedenfor, som en kvinde kan aldrig få nok råd!

Hvad skal man spise for Clear Skin: 8 Choices

1. Yerba Prima Colon pleje Formula

Yerba Prima Colon Care, $ 26,49, Amazon

Når du er forstoppet, toksiner udvikle op i din krop. såvel som din hud – din kroppens største organ – har en funktion til at spille i elimination. Sagde endnu en måde, hvis din tarm ikke slippe af toksiner, kan din hud er nødt til at optrappe samt hjælpe. samt ”hjælpe” midler udbrud.

Så dette kolon supplement er noget du sluge snarere end spise, men fyr gør det gøre mirakler. samt lade mig berolige dig med det samme ved at sikre dig, at dette ikke er en skræmmende pille, eller et afføringsmiddel, eller en ”kolon dump 300 maxx ud elimination.” Det er bare en fiberrig supplement til at hjælpe holde din kolon klart af toksiner.

Yerba Prima Colon pleje er formuleret med psyllium søge avner, havreklid, samt Apple pektin.

2. yderligere jomfruolivenolie

Olivenolie er fuld af omega-6 samt omega-3 fedtsyrer, som er gode for din hud samt dit hjerte. tro af olivenolie som en god smøremiddel til dit fordøjelsessystem – dens naturlige afførende egenskaber vil støtte passende eliminering af disse toksiner.

3. Orange fødevarer (IKKE Cheetos)

Ved appelsin fødevarer, jeg betyde fødevarer, der er naturligt appelsin – mangoer, gulerødder, vidunderlige kartofler, squash, abrikoser, græskar, cantaloupe. Disse fødevarer er høj i vitamin A, som er fantastisk for din hud. Faktisk er en ekstremt stærk recept anti-acne medicin er kendt som Accutane er egentlig bare syntetisk vitamin i en utrolig høj dosis.

4. Circulation movers (paprika, kanel, cayenne, gurkemeje)

Disse krydderier holde din omsætning bevægelse for at give dig en naturlig flush til din hud. De er ligeledes anti-bakteriel. Hvad mere er, den paprika samt cayenne har A-vitamin også!

5. Hvidløg

Hvidløg har et arsenal af hud-clearing egenskaber. Det er anti-bakteriel, anti-svampe, antivirale samt antiseptisk. Hvis du kommer ned med en kold, spiser rå hvidløg. Hvis du kravet om at rense din hud, spiser rå hvidløg. Hvis du skal på en dato, ikke spiser rå hvidløg op, indtil du kommer hjem.

6. Solsikkefrø samt mandler

Disse pakke en ægte hulning fuld af E-vitamin, som er vigtig for hudens helingsproces. Så hvis du ønsker at komme over at bums hurtigere, vil du krav meget mere vitamin E. Du kan også bruge det som et aktuelt middel til ar, skorper, samt nedskæringer.

7. Koffein

Følelse oppustede? så har nogle øko-venlige te eller kaffe. Den koffein vil hjælpe slippe af nogle af denne hævelser samt fungere som en mild diuretikum.

Chokolade, i modsætning til fremtrædende tro, er ligeledes en stor mulighed. bare sørg for at det har 75% kakao – flavanoids er en ekstra fordel til den naturlige koffein.

8. Kefir (organisk såvel som hormonfrit kun)

Denne noget skarp samt sure drikkeligt yoghurt er min go-to hver morgen med korn samt i nogle tilfælde bare på egen hånd. Proteinet fra dette syrnet mælkeprodukt er fantastisk til at holde huden elastisk. Plus, alle af den præ samt probiotika hjælpe garanti for, at bakterier balance i kroppen forbliver sunde (gode bakterier er vores ven!)

Bemærk: hvis du oplever af laktoseintolerans, dette stadig kan få dig nogle problemer. Selvom det er meget lettere at fordøje med sine kulturperler egenskaber, nogle folk stadig føler sig oppustet fra kefir. Så prøv det, samt så gå et par dage uden at se præcis, hvordan du gør.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *