Bookanmeldelse: Martha Stewart’s Encyclopedia of Sewing and Fabric Crafts

Mar 12, 2022 Uncategorized

Det er taget mig for evigt at komme rundt for at gennemgå Martha Stewarts encyklopædi af syning og stofhåndværk … men det er generelt alt, hvad du forventer fra en Martha / Potter Craft-bog. Smukke fotografier taget et sted, hvor lyset altid siger “det er en sommer søndag eftermiddag”? Kontrollere. Grundigt dybtgående instruktioner, som på en eller anden måde klarer ikke at betyde, at du forlod til dine egne enheder, vil du stikke dig selv i øjet med sikkerhedsseksene og spise hele pastaen? Kontrollere. Den faste overbevisning om, at den eneste en masse overbevisende ting, du gerne vil gøre i dag, meget mere end noget andet, sys ribbon på en bathmat? check og dobbelt-check.

Tøjet i bogen falder under overskriften “En størrelse passer til alle”, men ikke på en forfærdelig måde. Der er et ægte forbløffende og avantgarde scalloped suede nederdel mønster, som jeg kørte over, og den obligatoriske chiton kjole, men den sødeste ting er en lille piges kjole lavet af en mands skjorte. Hvis jeg havde en lille pige, ville jeg gerne gøre, ligesom fem hundrede af dem. Der ville ikke være en mands tee shirt tilbage i enhver sparsommelighed butik inden for en ti-mile radius.

Jeg vil helt sikkert holde fast i denne bog (de sendte mig en anmeldelse kopi, fuld offentliggørelse). Det er bare sååå smuk, og som alt andet, der kommer fra Martha Stewart Omnieverything, er det en bedste bog at vende igennem, når du vil have en slags ekstra oomph for et projekt, men du er ikke sikker på, hvad. Plus, der er en cd af mønstre til applikationerne og så videre, så den næste gang jeg tror “Ooh, hvad dette har brug for nu er en filtet fyldt kylling!” Jeg vil have en til hånd.

Dette ville gøre en ekstraordinær gave, selv for erfarne syningsstoffer, simpelthen på grund af de høje produktionsværdier. Der er ikke noget som at tjekke billeder af fantastiske projekter (selvom de er så huh-inducerende som at sy dine egne coasters) for at inspirere dig til at komme og lave dine egne ting.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Book Review Week: Martha Stewart’s Encyclopedia of Craftsapril 10, 2009
En duplik og erklæring om principper 15, 2008 med 214 kommentarer
Disorganisation er stadig en organisation, bare ikke en optimal onejuly 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *