Det er en blanding af nye og gamle for klima- og kulturelle engagementer

Dec 2, 2021 Uncategorized

hertuginden blandede nye og ældre stykker til dagens besøg på Chitral på dag 3 af Pakistan Tour. Nedenfor ankom parret som de ankom til chitral lufthavn i hinduistiske Kush-bjergene, der ligger i den nordligste del af landet nær grænsen til Afganistan.

En video af hertugen og hertuginden ankommer fra Emily Andrews of the Sun.

Fokus på dagens engagementer var klimaændringer og dets indvirkning på lokalsamfundene. Ved ankomsten til lufthavnen blev royalerne velkommen med traditionelle emner af broderede jakker og chitrali hatte. Kate modtog også et blødt kamelfarvet tørklæde, som du kan se i billedet nedenfor, draperet over skulderen.

Et kig på hertuginden i det smukt broderede stykke.

Nedenfor, Kate iført den traditionelle hat prydet med påfuglfjeder.

Mere fra Hejs dækning:

Under hendes besøg i 1991 blev Princess Diana lavet et æresmedlem af Chitral Scouts ‘Elite Corps, der stillede til fotografier, der bærer en regimental broderet frakke og fjederhætte, de præsenterede hende med.

Elliot Wagland delte et billede af Princess Diana i stil under hendes besøg i 1991.

Rebecca Dansk har mere i sin daglige posthistorie om Diana’s besøg.

“Under deres besøg nær grænsen til Afghanistan talte de med Diana – en ung kvinde fra det lokale område, der blev opkaldt efter Williams mor, prinsessen af ​​Wales – hvis bedstemor rejste til Chitral for at møde prinsessen på hendes besøg i 1991.

‘Prinsesse Diana besøgte på omkring den tid, hun blev født, hvorfor hun fik Diana, “sagde en oversætter. “Og nu er hendes søn nu William. Hendes bedstemor gik for at møde prinsesse Diana i Chitral, hendes mor kunne ikke rejse, fordi hun forventede hende. ‘

William fik også en bog af billeder fra sin mors 1991 besøg. Mere fra Gulf News:

Det britiske kongelige par blev overrasket da de modtog fotoalbumet og en bog af prinsesse Diana besøg i Chitral.

“” Fantastisk, “bemærkede prinsen, da han sigtede gennem bogens sider.

Hertugen og hertuginden besøgte derefter Chiatibo Glacier.

Mere fra BBC’s dækning:

Global Warming har set Chiatibo Glacier i Broghil National Park tilbagetog med ca. 10 meter om året på grund af højere temperaturer, der smelter isen.

Den første trussel fra gletsjernemting er oversvømmet til lokalsamfund nedstrøm, mens den anden fjerner vandforsyningen helt – hvilket giver 200 millioner mennesker i Pakistan.

Nedenfor ser du royals talende med glacial ekspert Dr. Furrikh Bashir.

Hej! Notered i sin historie, at “William og Kate, som aldrig havde set en smeltende gletscher personligt, så gik rundt om det nordlige spids af den eksterne Chiatibo Glacier og så, hvordan den har trukket sig tilbage i de seneste år som følge af global opvarmning.”

En anden visning.

William talte om problemet med medierne. Vi har mere via denne telegrafhistorie:

“Catherine og jeg følte, at det var meget vigtigt at komme til Pakistan og se det forskellige udvalg af miljøer der er og og virkelig forsøge at få en følelse af landet,” sagde han i en interview på kameraet.

“Men også at bruge vores stemme og låne vores position og vores besøg i form af snak om problemer som klimaændringer, spørgsmål om miljøet.

Telegrafen bemærkede også, at William sagde, “Dr. Warren, min geografi lærer, ville være godt imponeret over, at jeg er tilbage på en gletscher efter alle disse år. ” Et af de ting, parret hørte om, er, hvordan klimaændringer forårsager oversvømmelser fra smeltende gletsjere.

Parret besøgte derefter Bumburet, et fællesskab, der er enormt påvirket af en sådan oversvømmelse i 2015. Over og derunder, går parret blandt ruinerne efterladt efter de 2015 oversvømmelser.

2015-arrangementet kaldes en Glacial Lake Outburst Flood (GLOF). Nedenfor er William og Kate hilst velkommen til landsbyen.

Royalerne hørte fra overlevende i 2015 oversvømmelsen.

Fra Daily Mail’s dækning:

Lokal Arab Gul, 28, en arkæolog, sagde: “Jeg forlod i 2015 lige før oversvømmelsen, og da jeg kom tilbage fra universitetet i Islamabad, kunne jeg ikke tro, at det var den samme landsby. Alt var forsvundet: lande, huse, alt blev vasket væk.

Pacha Bibi, 31, en mor på fire, tilføjede: ‘Under gulvet blev alt skyllet væk i vores Kalash-fællesskab. Vi havde ingen måltider at spise, ingen elektricitet. Vi blev konfronteret med mange vanskeligheder

“Vi blev flyttet til sikre områder, men vi var stadig bange igen, at det ville ske. Jeg føler mig selv, at vi stadig nu ikke er sikre på dette område. ‘

Royalerne så også på en førstehjælpsboremaskine.

Frivillige fra det lokale nødhjælpshold udførte boringen, der viste, hvordan nogen ville blive evakueret over en flod.

Dagens endelige stop for hertugen og hertugeness var bosættelsen af ​​Karakal.

Parret var der for at møde medlemmer af Kalash og Sunni Communities.

Telegraph Reports, “Hele Village havde vist sig for at møde parret, som blev klappet og jublede, da de gik op gennem de smalle gader og ind i det åbne torv.”

Telegrafstykket fortsætter med at bemærke, at “William fik en traditionel chitrali hat, som han straks lagde på og kate en orange beaded hovedbeklædning med en lyserød fjer, som hun lagt på efter at have tjekket med sin vært Shahira Bibi for at sikre, at hun havde det på korrekt. ”

En lille tilpasning.

Her er en bedre udsigt over Shahira Bib, vist til venstre.

NY Times rapporterer: “Kalash-folkene, der nummerer omkring 4.000, hævder at være efterkommere af Alexander den Store og tilbede deres egne guder.”

Getty bemærker også Kalash “…. Er forbundet med resten af ​​Pakistan af en enkelt vej.”

William og Kate lærte om Fællesskabets unikke håndværk og kultur.

Mere om samfundet via denne arkitektoniske fordøjelseshistorie:

Kalash-folkene lever primært i tre nærliggende Mountain Valleys-Bumburet, Rumbur og Birir-og lever stort set ud af landet, voksende ark, majs, æbler, abrikoser, valnødder og druer (for vin), blandt andre afgrøder.

Emily Andrews tweeted billeder af nogle af de yngre mennesker.

Royals så en traditionel dans i landsbyens amfiteater.

Hertugen og hertuginden.

Kensington Palace tweeted en hurtig video af dansen.

Kate syntes at nyde sig grundigt.

Emily Andrews delte en video af Kate talende med deres værter.

En anden udsigt over hertuginden.

Billeder fra i dag var forbløffende.

Nu ser vores kig på, hvad Kate havde, en blanding af gamle og nye stykker.

Hertuginden var i hendes virkelig Wild Nubuck Waistcoat (£ 495 / $ 531). Stykket er lavet i Læder Storbritannien med en tre-knap front, sammen med “omhyggeligt placeret sidepaneler og dybe bellow lommer i kontrastlæder, samt et justerbart talje, så du kan bære det nippet ind, eller ej.”

Vi så først Kate i stykket for hendes besøg med børn fra at udvide Horizons Primary School i juni 2012 og igen i april 2016 for parrets Himalayan-vandretur under Royal Tour of Bhutan.

Under vesten havde hertuginden, hvad der lignede en brun skjorte. Men efter meget at søge efter ID-eksperterne viser det, at Kate måske har haft på en kjole af Mint Velvet. Et tip af Tiara til Ace Ider Bojanana for at gøre forbindelsen.

Bojanana pegede ud ‘toppen’ så meget ud som mint Velvet Chocolate Utility Shirtdress ($ 144). Kraven ser det samme ud, ligesom lommernes placering og klapper såvel som knappen nær Kate’s albue til muffe fanen.

Mens det virker en mærkelig ting at bære under et nederdel, er jeg ikke sikker på, at hertuginden ikke havde det dramatisk forkortet. Eller hun kan simpelthen have ønsket et ekstra lag til turen til bjergene, hvor det er meget køligere. Det er også muligt Mint Velvet blev bedt om at skabe et engangsstykke. (Stykket er stadig tilgængeligt i begrænsede størrelser ved næste.)

Hverken nederdel eller bælte er blevet identificeret.

Her er et nærmere kig på detaljeringsarbejdet på jakken samt det elfenbenhyppe eller tørklæde Hertuginden blev givet på Chitral Airport. Emily Andrews noterede sig på Twitter, at “The Scarf Kate har påført, blev givet til hende i Chitral af Scout-lederen af ​​lokalområdet-Echoing Kate’s Association med spejdere i Storbritannien.”

Og her er bedre detaljer af hovedbeklædningskate blev givet i dag i Karakal.

Mange straks anerkendte Kates ofte slidte spanske støvler i Chokolade Suede ($ 327), også fra virkelig vildt.

Hertugindenes øreringe er fra London-baserede juveler, missoma. De er Zenyu lysekrone hoops ($ 149), beskrevet som ekko “… .Colombias rige kunstneri og arv med en moderne kant. Bobble-trimmede charme er suspenderet fra Dainty Hoops i en børstet guldfinish. ”

Øreringe er 18k guldplade på messing. Mange tak til Emily (@EMGCollins) og Christin (@packhamgown) til øreringe-id’et!

Mange tak til Susan Courter, min partner på, hvad Meghan havde, og Carly of Kate Middleton Style for deres bidrag til posten!

Videoer:

Denne himmel nyhedsstykke fra Rhiannon Mills er 2:20 og har optagelser fra hele dagens aktiviteter.

Dette kongelige familiekanalstykke er for det meste fokuseret på gletscheren og Bumburet oversvømmelsen.

En anden Royal Family Channel-video har besøget med Kalash-folkene.

Denne globale nyhedshistorie løber næsten 3 minutter og dækker Kalash-besøget.

LINKAGE:

Den britiske regerings dækning af dagens aktiviteter er her

Telegraphs historie er her; BBC historie er her; en daglig express stykke er her; Rebecca engelsk daglige Mail brik er her

et hej historie er her; en Harpers Bazaar artikel er her; detFugge piger post er her

7save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *