Rippet denim såvel som chunky strik

Jun 26, 2022 Clothing

glædede fredag! Denne uge har været helt skandaløs med både starten af ​​serien #30dressesin30Days og … Hmm Wait … Jeg glemmer … hvad var den anden ting? Oh yeah. Vi flyttede tilbage til NYC !!

Med sindssyge i den langrendede bevægelsesproces er jeg lidt bagud på arbejde, livet… Errythang (hvornår brusede jeg endda sidst? Yikes). Men jeg ønskede at dele denne snap af en af ​​mine foretrukne efterårstøj for sent. Opdaterer denne offentliggørelse med meget flere billeder osv. Når jeg har et minut til at trække vejret, så inspicér tilbage igen senere! I mellemtiden håber du, at du har en fantastisk fredag ​​såvel som en fantastisk weekend! Flytterne er (forhåbentlig!) Viser enhver form for sekund med vores møbler. Jeg tager væddemål på Snapchat om, hvorvidt nogen form for vores retter gjorde det over hele landet i ét stykke … Ønsk mig held og lykke! xx

Sweater: Ralph Lauren | Jeans: J. Brand (lignende lige her såvel som her) | Sko: SJP Collection (også som de andre farver her)

<. >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *