Beyond the Blank – Tee Shirts Producer Bella Canvas introducerer officiel blog

Sep 17, 2022 Clothing

Officiel blog introducer fra tee shirts -producent Bella lærred
Meget gode nyheder for alle jer ønsker at begynde en tee -shirts -forretning eller et trykkeri generelt. Selvom nyhederne fokuserer meget mere på tekstilprintbranchen, burde alle tjekke den nye tee-shirts-blog i byen “Beyond the Blank”, der blev introduceret i begyndelsen af ​​juni 2016 af den velkendte producent Bella+Canvas, i det mindste fra et teknik synspunkt.
Dette burde helt sikkert endte med at være din nye go-to-kilde til udskrivning såvel som tøjassocierede løsninger direkte fra hestens mund.
For både klienter såvel som ikke-kunder er denne blog en fremragende kilde til udskrivning af how-to (specifikke for fabrikation), virksomhedstips plus stil såvel som mønsterinspiration. De har samarbejdet med markedspersonale som Ryonet såvel som Stahls tv for at give indsigt i en bred vifte af udskrivningsmetoder for både nybegyndere såvel som eksperter. Så godt som du vil bogmærke siden, da Bella+Canvas vil offentliggøre frisk materiale hver uge, og afholder fire hovedkategorier: udskrivningsteknikker, alt om stoffer, mode såvel som markedsføring.
Fra nøjagtigt, hvordan man begynder en tee-shirts-udskrivningsvirksomhed, til nøjagtigt, hvordan man udskrives på skærmprint på triblends til tilpassede udskrifter som reklameteknikker-alt sammen ét sted, som du er strengt for at ende med at være meget mere velinformeret såvel som i synkronisering med de seneste tekstiludskrivningsteknologier såvel som tendenser.
Vi overholder dem omhyggeligt, så godt som jeg mener, at andre producenter burde overholde FIT og kuratere en blog, hvor de skal tilbyde klienter (grossister) indsigt i deres produkter såvel som de allerbedste metoder til at maksimere tekstilforbruget.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *