Sy U: House Stretch

Jan 15, 2022 Uncategorized

Lidt, Brown sendte mig en kopi af Sy U: Husstræk til evaluering (og to mere for at give væk!) Og jeg har lige haft mulighed for at sidde så godt som Tag et kig.

Selvom jeg tror, ​​at denne bog ikke er særlig gearet til min personlige æstetik (jeg boede med 1980’erne første gang, tak) Tips til syeknikker synes utroligt hjælpsomme. Der er en ægte guerilla, make-do tone; Selvom en serger er foreslået, kan du gøre det meste af strikprojekterne i denne bog med din rutinemæssige symaskine. såvel som bogen indeholder mønstre!

Jeg er seriøst fristet til at begynde at lave mine egne tee shirts (eller i det mindste forkorte dem, jeg køber online) nu, som jeg har tjekket ud denne bog. Så ville de vare varet at være den rigtige længde!

På til Giveaways: Jeg vil give væk de to eksemplarer til to personer, der er valgt tilfældigt fra dem, der har lavet nylige ændringer på vintage mønster Wiki ved fredag ​​aften, CDT, 20. juni. (Du behøver ikke at deltage / Log ind for at tilføje til Wiki generelt, men hvis du vil vinde en bog, skal du for at sikre, at jeg kan opdage dig!) Ikke sikker på, hvordan du deltager? Lige her er de oprindelige instruktioner.

Også Jenny tilføjede en fauxlero kategori! Gå ud såvel som upload samt tag, tak.

Hvis du ikke er i strik, kan du tænke på den allerførste syentlige bog, som jeg gennemgik her.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

The Gown A Day Guide til at opdage for at sy: Del OneFebruary 5, 2008
En duplik samt erklæring fra princippernes 15, 2008 med 214 kommentarer
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *