Trunk Club: Holiday Hero

Jun 21, 2022 Uncategorized

, jeg er besat af Trunk Club, vi har drøftet dette. Det er en on-demand service, hvor du modtager en bagagerum med nøjagtigt din stil tøj, sko og tilbehør, når du anmoder om et, og du betaler kun for det, du vælger at beholde. Det er ikke et månedligt abonnement, så du modtager kun en bagagerum på din tidsplan – ligesom når ferie shopping bliver overvældende, og du er nødt til at indkalde forstærkninger.
Trunk Club’s stylister, der er rigtige mennesker med pulser og iPhones og alt, er fantastiske til at style en bagagerum, der er personlig for dig. Disse mennesker tager faktisk tid til virkelig at forstå din stil, dine behov og dit budget og – og – og – højttale fra erfaring – de spikrer det hver gang. Min ferieshopping blev lavet helt stressfri sidste år med deres hjælp, så jeg brugte den samme strategi i år og fik dem involveret tidligt.
Mens du får Trunk Club til at løse alle dine egne sartorialudfordringer denne sæson, skal du huske, at et gavekort til Trunk Club laver en morder -gave. Du kender disse venner eller kære, der konstant beklager deres garderobe og hævder, at de ikke har nogen anelse om, hvad de skal bære til bogstaveligt talt enhver lejlighed? Dette er den ideelle gave til den person. Tjek deres gavekort her, hvor du kan se de fantastiske gavekortkampagner, de har foregået gennem juledag!
Hvis der er en i din by, anbefaler jeg også virkelig at besøge et Trunk Club Clubhouse. Ja, det lyder som et superhemmeligt skjulested for planlægning af eventyr, men det er virkelig et absolut fantastisk rum, hvor Trunk Club -stylister stiler dig personligt. Det er sådan en sjov oplevelse, og der er også noget, der virkelig er trøstende ved at være der personligt for at diskutere dine egne personlige størrelsesmæssige bekymringer eller stilpræferencer og udforske bunker af godbidder. Selfies blandt alle de latterligt fantastiske klubhusindretning meget opmuntret, obvi.

Tak til Trunk Club for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *