Olivia Palermo: Tag hendes stil

Oct 15, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Style Icon, Socialite såvel som tidligere Sandhed Star Olivia Palermo har et stærkt street stil spil, som vi er fast besluttede på at tage alt for os selv. Uanset om det gracerer frow på Fashion Week eller greb dagligvarer i NYC, klarer Olivia konsekvent at se helt sammen, mens du stadig holder sig tro mod hendes innovative æstetik.

Mens vi ikke kan garantere dig sin designer garderobe eller fabelagtig fashionista livsstil, kan vi give nogle stella styling tricks til at genskabe din egen tage på Olivia Palermo stil.

Chic short suit.

Bløde fliser shorts, $ 45, asos.com

Sikker på, Olivia har en designfigur samt ville sandsynligvis se fantastisk ud i en sække, men vi elsker hendes sommertid twist på en traditionel dragt. En skræddersyet sort jakke parret med by shorts samt balletlejligheder er et chic sommervalg, når begivenheden kræver en vis kjole kode. Den konventionelle top såvel som jakke saldi ud bare ben.

Silke tørklæde accenter

Stykker blomster tørklæde, $ 15, asos.com

Når det kommer til dræber tilbehør, ved Olivia Palermo, hvad der virker. Et trykt silke tørklæde er en simpel metode til at omdanne enhver form for udseende. Kombinationen af ​​en delikat blonderkjole samt erklæring tørklæde giver Olivias outfit en luxe-følelse. Tilføjelse af et bælte i en komplementende farve strømlinier hendes silhuet samt skaber en feminin form.

Fringe detaljer.

Rosie fringe tee, $ 20, boohoo.com

Hvis du troede at fringing var et vanskeligt mønster at trække af, tag din cue fra Ms Palermo. Sticking til en monokrom farvepalet stopper hendes lange frynsede top fra at se så godt nøjeregnende såvel som giver en subtil nik til trenden. Parring af en frynse top med en ren kolonne nederdel sikrer, at hun ikke overkompagerer udseendet, der scorer hendes ekstra stilpunkter.

Soft Tailoring.

White Blazer, $ 49,99, zara.com

Mens det er nemt at lade din frakke eller jakke endt med at blive en efter tanker, bliver den tidligere bystjerne Olivia aldrig fanget i en klemme takket være hendes samling af nemme bløde skræddersyede jakker i hvide såvel som neutrale nuancer.

En traditionel blazer giver struktur til feminine kjoler såvel som når de er parret med et udsmykket talje-cinching bælte, er et idiotsikker valg til fest samt aften occasions.what look vil du prøve?

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *