Dearborn Denim: Indersiden Scoop på min fav jeans

Jan 18, 2022 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Jeans. Vi har alle vores foretrukne par af denims. Du kan være en J.Crew Woman eller New York samt Co. Fanatic, såvel som det er alt godt. Men det er, du må ikke forstå, hvad du mangler. Jeg var sikkert ikke – indtil de store mennesker på Dearborn Denim nåede ud såvel som spurgt, om jeg ville tjekke deres jeans. Nu er de dearborns min go-to mulighed for denim.

Du forstår, at jeg er en budgetbevidst shopper, såvel som det kræver en hel del for mig at etablere loyalitet over for et bestemt mærke (du ved, da et salg normalt trumps loyalitet). Jeg ønskede at forstå meget mere om, hvorfor Dearborn Denim Jeans er i modsætning til andre jeans, jeg har slidt, så jeg spurgte ejeren såvel som Skaber Rob Mcmillan, hvis jeg måske vælger sin hjerne på, hvad de gør ideelle på Dearborn. Læs videre for indersiden.

Hvad gjorde du før du kom ind i jeansbranchen?

Jeg var en obligationshandler, lige her i Chicago.

Hvad motiverede dig til at starte dette firma?

For cirka to år siden blev min kone, Katy, slidt ud af at købe dyre jeans, der begyndte at sænke efter frokosttid såvel som endte med at blive helt ubehagelig efter et par vasker. Vi spekulerede på, hvorfor det skete. Det viser sig, at materialerne denim er lavet af materie meget, så vi testede en masse denim prøver, så havde et prøvepar jeans lavet til hende. De var awesome, såvel som hun stadig bærer dem over et år senere. Vi indså, at andre mennesker vil have nøjagtig samme høje kvalitet fra deres jeans, såvel som så dearborn Denim blev født.

Hvad er den dearborn denim historie?

Den Dearborn Denim historie handler om at gøre tingene den ideelle metode i stedet for den enkle måde. Da vi besluttede at gøre dette var det, vi kan gøre det præcis, hvordan alle andre gør det; Udfør mønstre, udvikle et mærke, fokusere på markedsføring, men outsource fremstillingen; Eller vi kan gøre det til den ideelle metode såvel som producerer os selv såvel som fokus på et produkt af høj kvalitet.

Hvis vi gjorde det præcis, hvordan alle andre gør det, ville vores mærke sandsynligvis have været derude for et år siden. Vi ville ikke have haft nødt til at opdage finansiering, ville ikke have været nødt til at opdage præcis, hvordan man kører en fabrik, eller find ud af, hvilke maskiner at få, udvikle fabrikken fra bunden op, opdage de bedste kloakker i byen osv. Men jeg forstår, at vi ikke ville have endt med det, vi har nu. Jeg tror ofte på noget en instruktør af min, der når det sagt, “hvis du altid gør det simple, vil du bare være som alle andre.”

Vi er ikke som alle andre.

Hvad gør Dearborn Denim anderledes?

Der er et par ting. For det første tilbragte vi et helvede af meget tidstestning af de materialer, vi skulle bruge. Katy såvel som jeg gik med et par hundrede denim prøver, før vi opdagede en, der havde den ideelle mængde stretch, men ikke ville miste den strækning med udvidet slid samt flere vasker. Nu hvor jeg forstår meget mere om branchen, er det ikke noget, de fleste andre mærker gør. Vi ønskede at lave jeans, at Katy såvel som andre ville elske, ikke jeans, der ville være mest rentable for os.

Sandheden, at vi gør vores egen produktion, sætter os også fra hinanden. Lige nu er kun 2% af de beklædningsgenstande, der sælges i USA, virkelig lavet her. Jeg kan godt lide lavet i Amerika varer, men jeg tror ikke, folk skal få ting lige siden de er lavet i Amerika. Vi ønskede at gøre det bedste par jeans, vi kunne, og at køre din egen produktion sikrer, at hvert trin i processen har det samme mål.

Hvordan ville du forklare stilkarakteren af ​​Dearborn Denim?

Funktionel elegance. Folk bærer jeans til at arbejde for at gå ud, eller lige rundt om huset. Vi ønskede, at vores jeans skulle være egnet til alle lejligheder, såvel som Katy såvel som jeg tror, ​​de er.

Hvad er den dearbornklient som?

Jeg tror, ​​at Katy har et meget bedre koncept end jeg gør.

Katy: Jeg tror, ​​at vores kunder er kvinder, der er drevet af de samme ting, jeg er. Jeg vil have noget, der ser fantastisk ud, så godt jeg kan stole på. Jeg tror, ​​at de kvinder, der får vores jeans, vil være hårdtarbejdende damer, der er slidt ud af regelmæssigt at skulle få junk hele tiden. Vi vil have, at vores dollar går videre såvel som at se godt ud på nøjagtig samme tid.

Hvad er der i fremtiden for Dearborn Denim?

Vi har lige udgivet den høje stigning korte shorts for at supplere den høje stigning skinny til sommeren. En meget mere afslappet kort med en længere inseam er i værkerne såvel som vi håber at frigive det i midten af ​​juli sammen med vores afslappede slanke stil, som er en mOdified Partner Jean. Derefter vil vi udvide størrelsen såvel som stilarter så hurtigt som muligt. Vores mål er at frigive en ny stil hvert par måneder indtil vi har alle vores grundlæggende dækkede. Derefter får vi vores vasketøj til nogle lettere denims. Vi har meget meget mere at gøre!

Så undskyld min tonehøjde, men tjek os ud online samt deltage i mailinglisten! Det er her vi frigiver først!

Den høje stigning skinny retails for $ 70 samt den høje stigning korte shorts er $ 35.

Lær meget mere på Dearborndenim.us.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *