6 Style Concepts til din udskrivning

Jun 24, 2022 Clothing

Personlig udskrivning er på en betydelig efterspørgsel over hele verden i de sidste par år. Hvis du har en trykkeri, er jeg sikker på, at du altid tager sigte på friske stilideer, som vi gør. Det digitale marked er stadig på flourish såvel som vokser eksponentielt. Enhver form for udskrivning fra fødselsdagskort til tees er velkomne i disse dage. Den allerbedste del af det er, at en person kan personliggøre udskrifterne efter deres behov. Derfor har trykning både en personlig såvel som en ekspert berøring i den. Hvis du forsøger at finde gode tee shirts stil ideer, er du på det ideelle sted. Med over 12 års erfaring er Tshirt Factory et banebrydende marked for tee shirts designere. Samt vi er taknemmelige for at vise dig, at bare for nylig er vi blevet påpeget på toppen 15 en masse fremtrædende tee shirts blog forfattere over hele verden af ​​feedspot
Så vi forstår, at opdage nye stilarter såvel som motivation kan være ret vanskelig nogle gange. Siden trods alt, hvis dine stilarter ikke passer til klientens personlighed, vil du ikke sælge. Så hvis du forsøger at finde ny print stil inspiration, som en grafisk designer eller som udskrivningstjeneste ejer, er dette indlæg til dig.
6 Style Concepts til udskrivning
Tilbage til det grundlæggende: Papir såvel som blyant
Starring på en blank skærm kan bidrage til denne innovative syltetøj. Går tilbage til rødderne, tegning med blyant på et stykke papir, kan være nyttigt. Doodles, begreber, grundlæggende former – Sagen er at begynde med noget. Dette er en fremragende innovativ øvelse for masser af kunstnere. Udnyttelse af dine skitser som køreplan angiver, at når det er på tide at komme på arbejde på computeren, har du en plan for udførelse.
Dette er en teknik til at producere mange almindelige illustrationer, som foodie tegning, som er ekstremt fremtrædende i dag.

Rebrand en gammel institution design
Vi tager ofte vintage eller før 90s stilarter for givet. Ikke sejt. Du kan medbringe en fremragende tilføjelse til et fremtrædende logo, design, plakat. På en sjov eller ironisk måde er det så meget som dig. Denne kombination af kynisk, klæbrig, absurd antagelse hvad? Tilbyder virkelig god! Lige her er nogle eksempler:

Collage? Altid en god ide!
Du forstår reglerne: to eller meget flere billeder juxtaposed sammen. Vælg lyse, kontrasterende, men konsonantfarver, der fungerer godt og gør en helhed. This is remarkable if you have stock photography. Så, når du føler dig stagnerende, vælg en collage.

80s as well as 90s stencil
Gæt hvad? designs from your youth are making a significant revival. Drippy millennials are looking over tees, leggings as well as sweatshirts as well, all embracing the 80`s as well as 90s patterns.

Typography at its finest
Hand drawn, classy, 3d lettering- you can`t go wrong with that. people like short as well as strong messages.

Magazines as well as books, always an inspiration
Last, however not least to consider, books as well as magazines are a almost limitless supply of motivation as well as innovative concepts you can explore. So, when you requirement some guidance, go get a few of these as well as you`ll be shocked by your own vision.

Moreover, we`ll assist you with some complimentary tee shirts designs. You can utilize them by itself, or add some elegant element.
What styles are a lot of prominent on your store? What are your techniques when you`re running out of ideas?

2.5/5 (2 Reviews)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *