Sådan shop Wet Seal

Dec 7, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Før permanent 21 såvel som Charlotte Russe ramte det enorme med unge, sparsomme shopaholics, blev vådforseglingen serveret moderne mode mod masserne, såvel som de stadig bringer tendenser til mange indkøbscentre i dag. Gå ind i butikken samt at se prisen af ​​stilarter, rabat tilbehørsstativer samt tilbehør kan forlade dit hoved spinning, så tag et kig på denne praktiske præcis, hvordan man køber guide, før du træder ind i forhandleren.

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sådan handler du vådforsegling

Kend Branda Fantastisk metode til at spænde ud af målgruppen af ​​enhver form for forhandler er at se på modellerne, som i situationen for vådforsegling synes at være funky 17-årige piger med en flare for trends. Dette er en butik for den ungdommelige såvel som sjov, ikke den seriøse såvel som professionel. Mærket har hovedkontor i Californien, såvel som charmen er ekstremt vestkyst, boheme stil, med store tilbud af nemme at slidte såvel som næppe-der stykker. Hvis vådforsegling ikke er ret din kop te, prøv Corporation’s anden detailkæde: Arden B. Tøjet vil udgøre mere, men de charmerer til et noget mere moden publikum samt prale af en højere høj kvalitet af beklædningsgenstande.

Har brug for jeans? Tro blink.wet Seal bærer et enormt valg af denim, fra nederdele, til shorts til jeans af beskåret, mager såvel som boot cut stilarter. De kalder deres samling “blink”, såvel som vi kan lide det, da der er skærer såvel som vasker til alle kropstyper samt smag. Samt det gør ikke ondt, at de er prissat så lave som $ 15.

Medmindre det er sæsonbetonet, spring over Salesthe salgsstaten på vådforsegling er fulde af beskadigede beklædningsgenstande samt tees med osteagtig sætninger, som “ingen husker den fine pige” såvel som “min kæreste er cuter end din.” Disse varer er næppe værd at din $ 8 eller deromkring, men hver når du er i et stykke tid, vil du blive heldig med sæsonbetonede ting: badetøj til $ 15, kiler for $ 16 såvel som andre off-season skatte. Hvis de ikke så godt trendy, gå videre, såvel som køb disse, så sæt dem væk indtil næste år. Det kan spare dig store penge i det lange løb.

Butik med venner! Vores foretrukne ting ved at købe hos Wetseal.com er ikke online eksklusiverne (selvom vi elsker disse Maxi Kjoler). Det er webstedets funktion til at købe med venner, som giver dig mulighed for at chatte, vise dine plukker til dine venner såvel som butik sammen i ægte tid. Det er den perfekte metode til at bringe det sociale element i køb til online oplevelsen. Geni.

Bliv en Fashion Insider. Hvis du handler på vådforsegling Ofte, kan du score fantastiske tilbud med Fashion Insider-kortet. Det koster $ 20, så vi foreslår ikke det til engangs vådforseglingshoppere, men de, der er loyale over for mærket, kan drage fordel af 20% rabat tilbud, eksklusive tilbud, personlige salg, samt løftet om 10% rabat hvert enkelt køb i et år.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *