Secret Lives af kjoler # 15

May 3, 2022 Clothing

The bit olie lys blev tagrender, samt hendes glas havde en sliver is samt en cocktail-kirsebær stilk. Hun havde siddet der så længe jeg havde hørt den fyr ved klaveret play “Røg får i dine øjne” tre gange; han ikke rigtig har at kæmpe et repertoire. Tjeneren var blevet viftede så masser af gange, at han havde givet op kommer med overhovedet.

Jeg forstår ikke, hvad hun kigger på, men når han satte sig det forskrækkede hende. Jeg følte hendes ryk i stolen.

“Har du været her længe?” spurgte han. Det kunne have lydt middelværdi, men han havde ikke støj mener.

“Et stykke tid.” Hun smilede til ham, ud af vane. Det næste ord var næsten påkrævet ud af hendes mund. “Billy?”

“Du forstår du bør ikke forvente en fyr med en drengs navn til at være ansvarlig,” sagde han. “Der var en fyr i fra ud af byen, samt noget om et pokerspil.”

Jeg følte hendes skuldre synke, en smule. Det var ikke nok til at se, bare for at føle.

“Jeg ville oplyse han meldt afbud, men du ville forstå jeg løj.” Han gjorde lidt halv-grimasse, halv-skuldertræk.

Hun kvadreret sit glas på baren serviet. “Tak for at komme med,” sagde hun. Hun rakte ud efter sin sorte satin fat fra sædet ved siden af ​​hende.

“Hey,” sagde han, lidt samt hurtigt. “Det er stadig tidligt.” Han kiggede rundt i næsten tom lounge. Der var en pardans. Klaveret spiller kiggede keder.

Hun havde ikke oplyse noget.

“En dans,” sagde han.

“Jeg må virkelig …” Noget i hans aftale med stoppede hende, tror jeg. Han optrådte som en fyr, det ville være svært at være respektløst til. “Selvfølgelig. En dans.”

Jeg forstod ikke sangen, men denne sene, den ikke gjorde virkelig sagen. De flyttede ud på gulvet, hvor den anden parret havde givet op påskud af trin samt var bare i en blander omfavnelse.

De dansede godt sammen. Ikke i en prangende, cruise-skib måde, men en behagelig måde. De passer. Hans arm strammes omkring livet.

“Neal,” sagde hun. Hun stivnede.

“En af disse danse,” sagde han. “Eller måske på en af ​​disse picnics du har med dig samt to plader samt myrerne. Eller om nytårsaften, når du står alene, når kuglen falder. Right? Someday?”

“Jeg kan ikke oplyse en dag.” Hun åndede ud. Det var næsten en suk.

“Jeg kan oplyse en dag. Jeg kan oplyse i dag. Jeg kan oplyse, altid.”

For et minut der, jeg troede, at hun ville slappe af, skridt bedre til ham. Jeg troede jeg kunne mærke hendes tænke over det, holder hendes ånde, hendes arm over hans carry samt hendes hånd mod nakken af ​​halsen, bare æglæggende der; det følte der var noget elektrisk, ligesom den brummen af ​​en motor.

“Hvem er denne making tid med min pige?” Der var en alt for høj røst, samt såvel meget aftershave, samt derefter hun blev spundet rundt. Neal stod af ham selv, så godt hun blev holdt stramt af andre arme.

“Bare holde hende underholdt.” Hans stemme var næsten lys.

“Næste gang, bit bror, prøv kortkunster,” sagde Billy. “Howzabout en drink?” Hans ånde lugtede som om han allerede havde haft et par stykker.

“Jeg tror, ​​jeg vil telefonopkald det en nat,” Neal sagde dog, at han ikke træde væk fra dansegulvet ideal væk, men stod og så som Billy styrede hende tilbage til sin stol. to drikkevarer ventede på bordet.

Hun lod Billy pull out stolen, så godt hun satte sig ned i det, men hun så ikke på hans ansigt. Jeg tror, ​​hun nød Neal gå ud af døren.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Tricket Histories af kjoler, pt. 1December 27, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *