Hundrede Kjoler: Dag 98

Jan 3, 2022 Uncategorized

For ingen ægte grund, lige her er to Corduroy kjoler:

Denne kjole er en enkelhed 5232; Her er et meget bedre kig på bodice:

Det er selvfølgelig frihed, men jeg husker ikke navnet på mønsteret. (Jeg er virkelig nødt til at blive meget bedre om det … selvfølgelig, min køb forudset Pinterest, som jeg nu bruger som et materialekatalog.) Her er den tidligere udgivelse om det.

Jeg gjorde ikke nakke-knappen / knaphullet; Jeg forstod, at jeg aldrig ville knytte det så højt, i betragtning af at materialet er så tykt (kvælning … kan ikke trække vejret …):

Manchetten:

Bagsiden:

Her er den anden Corduroy kjole, ligeledes Liberty (dette print kaldes “Robin”), en Vogue 9929:

Side lynlås (og lommen, som du ikke kan se):

Jeg lavede lommerne i dette i et materiale, der lige så godt lette, såvel som kontrasten mellem de såvel materialer er lidt så sjovt, såvel som har ført til noget angstflydende ved sømmen. Jeg har måttet reparere det to gange. Ikke godt.

Bias trim på halsen (min foretrukne del):

Og ryggen:

Jeg skulle tilføje en meget mere Corduroy kjole til dette indlæg, men det var så darn varmt, da jeg pressede dem til billeder, som jeg bare ikke kunne bære det. Så her er linket til det, bare i situation, du er nysgerrig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Efterår 9929november 1, 2012in “Erin_Sewing”
The Hundred Dresses: Day 4June 6, 2013in “100dresser”
Shirtwaist # 2febre 27, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *