Søde samt enkle

Mar 17, 2022 Uncategorized

Jeg prøver ikke at offentliggøre kjole mønstre, der allerede er solgt, men dette (som nogen håndteres til hage fra thatperfectlittleblackdress.com websted, før jeg fik der) kommer til at være en undtagelse, da jeg Ønsker jer alle at notere mønsternummeret samt sætte det på dine urlister.

Dette er et fremragende mønster at have omkring. Det er sødt, det er simpelt, såvel som det virkelig gør det vidunderlige materiale, du har opdaget kjoleens fokus. Det vil have en helt anden følelse afhængigt af om du udnytter tung brocade, let silke eller spinkende bomuld. Jeg ville gøre det allerførst i lined Openwork blonde, tror jeg, såvel som da i et dumt quilting print. såvel som jeg sikrer ingen nogensinde at angive “hej, er det ikke det nøjagtige samme mønster …?”

Jeg har et par kjole mønstre som dette – hovedsagelig kjole bodaler, som jeg opbevarer ud af deres konvolutter, fastgjort til en korkbræt i mit stitchingrum. De er som “i nødsituation, sætter dette på en cirkel nederdel” mønstre. Det er beroligende at have hurtige bodaler (som jeg forstår, vil passe), der kan matches med en hurtig nederdel. Tilsæt lomme, overfladehæmning og hals med premade sømbinding, tryk med varmt jern – såvel som du er ude af døren i en ny kjole.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

APB på en BDP (BDP = brude kjole mønster) 4. februar 2009
Hvorfor jeg ikke vil bruge enkelhed printsw mønstre againjanuary 13, 2012in “mønstre”
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *