Lej landet lancerer bryllupshændelse

Nov 15, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Hvad: Lej landet lancerer sit bryllupshændelse i denne uge, samt TBF deltog i den eksklusive begivenhed.

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Hvad de siger: “Det nye websted vil imødekomme bruden, hendes brudepiger, såvel som bryllupshændelsesgæster ved at tilbyde eksklusive brudepige samlinger, brude tilbehør samt styling tjenester. Brudepige samlinger er designet udelukkende til leje landbane bryllupper af top designere badgley mischka, Robert Rodriguez, såvel som Nicole Miller. Ekstra ikke-eksklusive stilarter vil blive tilbudt fra Shoshanna såvel som Calypso.

Hver designerens brudepige samling vil tilbyde op til fire stilarter i op til fire sæsonmæssige farver, så bruden kan blande og matche et valg af brudepige kjoler, der passer bedst til hendes brudefest. Brude vil ligeledes have mulighed for at personliggøre sine brudepige kjoler med valgfrie udsmykninger som jeweled bælter såvel som sashes. Brudepige kjoleudlejning vil begynde på $ 65 samt inkludere en en-dags montering ud over en 8-dages lejeperiode.

Hvad vi siger: Efter at have set et eksempel på det nye brudeplads, er vi bestemt imponerede, især for dem, der søger måder at have en budgetplan bryllup. Præcis hvor mange gange har du været i en brudekommende fest samt cringed på prisen og, uh, grimhed, af din kjole? Lej Landbanen har nogle fantastiske grundlæggende valg -Alle søde – og du vil ikke tabe hundredvis for en kjole, der vil ende med at være et skabstykke.

Den eneste uheldige ting er, at de ikke laver brudeæpper. Hvis der var en situation, som du gerne vil leje en high-end, designerkjole, som du ellers helt ikke ikke havde råd til, ville det ikke være din bryllupshændelseskjole? Anyway, vi tror stadig, at du burde tjekke på stedet, tro på det som en tidlig brudepiger gave.

Bemærk: Bidragyder modtog en gavepose på arrangementet.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *