Rainbow Warrior

Mar 8, 2022 Uncategorized

Robin sendte mig denne eBay, der noterer i morges (klik på billedet for at besøge auktionssiden) og … Nå, jeg behøver ikke engang fortælle dig, gør jeg? Du kunne gå ud lastet for bjørn i denne kjole. Mobiltelefon, iPod, papir og blyant, tegnebog, firmakort, åndedrætsmynt, fem læbestifter … og det er bare den røde lomme i fronten!

Og ja, jeg indser, at det er lidt ekstremt, men i nogle tilfælde skal du være ekstrem for at gøre et punkt. Eller at bære alle dine ting. Og er det meget mere ekstremt end dette?

Jeg kunne passe mit barn i den taske. og han er otte. (Og han går ikke overalt uden hans Nintendo DS, så posen vil også spille tinny japansk videogame musik.) Faktisk forventer jeg praktisk talt en flok klovner til at begynde at udtrykke sig fra den håndtaske. (Den sidste ud toots et lille horn, og ser mistænkeligt ud som Tom Cruise.) Også, at tasken koster meget mere end mange folks huse, mens kjole er kun $ 26 bedste nu!

Nu ved jeg, at jeg bærer for mange ting rundt med mig (de fire spørgsmål af ny videnskabsmand er ikke omsætningspapir, men måske kunne jeg rense nogle kvitteringer og lollipops), men alternativet kører ud af mit sind, når de uundgåelige forsinkelser forekommer. Måske burde jeg straks tage meditation?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Den første kjole og den sidste dressmarch 12, 2008
HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
Frygt for bekymring for failuremay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *