Se søde nu: Fire Chicago Fashion Start-ups Hook dig op!

Nov 24, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Følgelsen med er en gæst udgivelse fra vores venner på Lucky.

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Okay, så du forstår allerede alt om polyvore såvel som forgyldt grouter. Men det er ikke kun de biggies, der omfavner den innovative bindekraft på internettet for de større store af vores garderobeskabe. Awesome Chicago damer kommer også ind på online mode handling. Lige her er fire start-ups, der gør at leve et stilfuldt liv, der meget enklere.

Garmentalgarmmental leverer en dosis af virtuelle vindueshopping hver eneste morgen. Den innovative Team-Suzanne Kopulos, Designer af Boujie Infant Couture Handbags, samt Korey Karnes Huyler, editor i Chief of CS Magazine-curates et nyt hoved til tå se hver dag, slog fra de bedste butikker i byen. I arbejdet med meget mere end 50 indiebutikker, herunder panache, injicerer hun en såvel som le kjole, duo (hvis smag altid er ideel på mønster med bare tilstrækkelig kant), detailterapi i den daglige slibning. Mens webstedet holder hektisk at bevise, at den anden by er en førsteklasses stil destination, beklædning, planlægger at udvide til fem nye markeder i den nærmeste fremtid.

Luxe Life’s Designer Direct

Langt tillid til sit dybe valg af luksus samt vintage forsendelsesbeklædninger samt tilbehør, downtown Chicago Bricks-and-Mortar Luxe Life Life (744 N. Clark St., 312-235-2552, ShopLuxelife.com) for nylig lanceret for nylig En online butik, designer direkte, afsat til fremvoksende regionalt talent. Visning af tilbehør samt beklædningsgenstande designere som Crescendo, Tzen såvel som Lauren Lein, webstedet værter vælger stykker fra hver linje til en vidunderlig pris, hvilket giver kunderne adgang til til begrænsede udgave scoringer.

Ash & Arrows In-Home Try-On ServiceThe Contemporary Shopper’s Dilemma-Gør Trek til butikken for at prøve eller tage springet samt bestille online?-Er kun understreget, når det kommer til vanskelige forsendelsesvarer . Gå ind i Ash & Arrow. Med et ørnøje til nosing ud stilfulde, traditionelle stykker fra Eraser forbi, tilbyder den etablerede Chicago-baserede Etsy Shop nu en gratis in-home try-on service til lokalbefolkningen. Ideen er grundlæggende såvel som Genius: Gennemse A & A’s fagligt redigeret valg online, e-mail din lyst liste til ashandarrow@gmail.com, bekræft en dato og utrolig, de vil bringe vælgerne ideel til din dør uden gebyr. Du kan købe eller videregive noget, hvilket gør det oh-så nemt at lagre dit skab med smuk vintage garanteret at arbejde for dig. Holdet gør ligeledes en rutine af usædvanlige shoppere ved at toting langs trick specielle stykker, der er skræddersyet til deres smag.

Luxury Garage Saleit var et evigt ønske om at rense deres skabe, der førte livslange venner Lindsay Segal samt Brielle Buchberg til at lancere luksus garage salg (847-609-5012, LuxuryGaragesale.com). Den professionelle forsendelsestjeneste hjælper Chicago piger penge ind på high-end designer duds, de ikke længere bærer. Damerne rejser til dit hjem, hjælper med at redigere dine varer såvel som derefter sat ud for at bestemme det bedste sted, fra eBay til bagagerum viser for at videresende butikker, til at peddle hvert stykke. Holdet tager en 35 procent kompensation på solgte varer, donerer uønsket, usolgte beklædningsgenstande til velgørenhed uden omkostninger samt giver dig resten, holde garderobeskabe friske såvel som lommer fyldt. Med penge i hånden ville det være smart at klikke på webstedets eBay shop, som som navnet antyder, konsekvent prale af eftertragtede mærker som Prada, Gucci, Chanel samt Balenciaga.

For meget mere mode, skønhed, nyheder, såvel som at købe råd, gå til heldig. såvel som lige her er nogle andre fantastiske historier –

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *