Bukser kærester glæder sig! 4 Fab Jeans Trends at se

Sep 25, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne artikel kan indeholde associerede links. Se vores privatlivsplan.

Der er ingen afvisning af, at jeans fortsætter med at regere højeste. Jeans vil helt sikkert for livet være pålidelige hæfteklammer, der giver dig noget at bære, når det føles, at der ikke er noget at bruge.

Elegance er, at denim aldrig opnår kedeligt. Du kan forbinde dine jeans med næsten alt – såvel som i foråret har du 4 utrolige, friske muligheder for at bidrage til din designmix.

Nedenfor er 4 denim fads at se, når vejrforholdene opvarmer. Du kan desuden hoppe til vores infografiske.

1. Side Stripes.

Den pulserende side Red Stripe ryster din grundlæggende denim simpelthen et tryk – såvel som det er en velkommen opgradering, hvis du føler dig bla om at bruge bukser. Du får stadig den samme tilpasningsevne, men den ekstra skygge fortæller verden, at du faktisk har fået øje med information.

Side Stripe High Rise Ankel Fælles bukser, $ 88, Abercrombie & Fitch

Den lyserøde røde stribe, der elektrificerer dette par fra Abercrombie ($ 88) gør det til en fornøjelig følgesvend til en magert chiton eller en beskåret sweatshirt. Det er behageligt og prangende på samme tid.

2. Ankel fælles information

Også de subtlest detaljer kan ændre din standard denim lige ind i noget langt mere interessant såvel som sandfærdigt, endnu mere sjovt at sætte på. Prøv at finde hems, der er noget offbeat – enten med en slids via forsiden, en slags dekoration.

Nydj Ami High Waist Link Hem Ankel Fælles Skinny Denims, $ 49.97, Nordstrom Hylde

Disse NYDJ AMI høj midsection hem ankel fælles skinny jeans ($ 49,97) omfatter en skrøbelig bue. Virkningen er noget yngre, men vokser stadig op.

3. Brilliant Embroidery.

Hvis du ikke er så meget af en denim person i hjertet, har du sandsynligvis ikke placeret et design, der snakker med dig endnu. Indtast den broderede Jean, som er placeret til at inkludere en skygge af skygge og sollys til dit forårsklap i et splittet sekund. Det uddybende handiarbejde kombineret med de strålende farver, der kontrast versus traditionelle sorte og også blues, gør hele dit outfit skiller sig ud.

Floral Broderede Skinny bukser i sort, $ 43.88, loftet

Disse loft pladser floral broderede skinny jeans ($ 43,88) er en fantastisk instans. De tager dit skab i en anden instrukser uden at vandre ud for meget fra traditionen. Tilføj en grundlæggende, ladylike skjorte og også et sæt lejligheder til et meget let attre.

4. LEAN STRIPES.

Striber forbliver tiltalende i stort set alle typer. Mens tiltrækningen af ​​en parisisk påvirket lige stribe er konstant traditionel, er det de magert, oprejst linjer, der gør de nyeste sæt bukser så specielle.

Mor denim, $ 34,96, American Eagle

Må ikke blive misleaded af navnet på Mom Jeans ($ 34,96) fra American Eagle. De er mere prangende end “mor”, takket være den supplerende snit og evne til at matche godt med alt fra almindelige hvide tees og sneakers til lagertanke toppe, blazere og hæle.

Jeans Trends infografik

Venligst send dette område Emptage Udgifter Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Undersøg din indbakke eller spam mappe til at validere dit medlemskab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *