Det startede at være om en kjole, alligevel

May 28, 2022 Uncategorized

Jeg vil virkelig have denne kjole – såvel som jeg kan få det, men det er lidt stramt i hofterne for mig, såvel som det eneste værre end en kjole dig Ønsker, så godt som ikke kan have, er en kjole, du har dog ikke kan bære.

Faktisk er det sandt for så mange ting: næsten er værre end ingenting. tro på det. Den nonfat cookie; Krammet i stedet for kysset; næstformandskabet.

Den eneste kur, som filosoffer har fortalt os, at der var filosoffer at fortælle, er at have, hvad du har. Så simpelt at angive – så usædvanligt vanskeligt at gøre. Dagens kjole (som jeg har på, snarere end at sende: Sort eyelet, fuld nederdel, fascinerende hals) er en af ​​mine favoritter. Så for øjeblikket vil jeg i det mindste have det, jeg har. krydse dine fingre, det varer.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

International Wear a Gown Day 2009 – I dag! 29. oktober 2009 Med 83 kommentarer
Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *