Stof er over

Jun 4, 2022 Uncategorized

Rodger sendte mig denne stof link … det er faktisk et $ 28 gardinpanel på Urban outfitters, og det er trin 84 “x 52” (der er også en sengetæppe, der er 90 “x 108”, meget mere end Dobbel bredden, for $ 4 mere). Det er meget mere end to meter af meget bredt stof; Køb en eller to af disse, og du kunne have en enorm skørt (og virkelig bedårende!) 50s kjole meget hurtigt.

Har vi talt om, hvordan fantastiske gardinpaneler, duge, og lagner kan være til beklædningsgenstande? Vi burde … Du kan få en masse interessant stof til ikke så mange penge (især når de går på salg). Hvis du er parat til at risikere, måske en dag går ind i en fest og matcher gardinerne (som forresten er det værd for komedie guldet alene), bør du altid tjekke de hjem-dec-afdelinger til funky udskrifter og striber eller endda bare lavpris almindeligt stof til muslins. Det er alt bare stof, trods alt!

Nogen (og jeg kan ikke huske, hvem jeg har været i mange konferencer i det seneste) fortalte mig om et websted, hvor nogen tager funky butik-købt throw.jpgllow dækker og gør håndtasker ud af dem, men at nogen faktisk fortalte mig Live og personligt, og jeg skrev ikke det ikke ned. Ved nogen kendskab til dette? Fordi det ville gøre en god ting at linke bedst her …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

HOWTO: Køb FabricMarch 5, 2007 med 106 kommentarer
Den første kjole og den sidste dressmarch 12, 2008
Sidste Blast i Chicagojuly 22, 2009 Med 53 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *