Nå, baby, du kan slå mig på

Mar 14, 2022 Clothing

Jeg kan godt lide denne kjole fra Holly på Lucite Box. Dette falder ind i “det er så indlysende, det burde være ironisk!” Klassificering – tror du ikke?

Jeg kan se det brugt den metode – Ironic Brooklyn Hipster Style – med en lang fuzzy sweatshirt såvel som lejligheder, eller (Heaven Forfend) de slouchy elf støvler, der har uforklarligt returneret fra de døde. Eller du kan rocke det lige op med traditionelle stiletto hæle samt store hoop øreringe.

For at modernisere det, skal du bære dem (også for det meste uforklarlige) Open-Toe Wedge-Heel Booties, som jeg ser hele, samt en Balmain Tag på (medmindre Balmain Tag er allerede ude? Jeg kan ikke holde spore).

Hvis dette er din størrelse, vil jeg hoppe på det – det er en fremragende ferie-fest kjole såvel som det er kun $ 85!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
To-tone, altid to-toneoctober 12, 2007
Jeg savnede blogging mod sexisme! 9. marts 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *