Alessandra Ambrosio: Stjæl hendes stil

Oct 18, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Uanset om hun er på mommy pligt til hendes unge børn, løber ærinder over LA eller ankommer til en berømthed-pakket arrangement, er den brasilianske skønhed Alessandra Ambrosio’s Street Style altid perfekt sammensættet.

Victoria’s Secret Model’s signatur look er cool, afslappet og behageligt at gøre hendes garderobe en, som vi havde alvorligt som for os selv! Vi har afrundet nogle af vores yndlingsudseende sammen med vores anbefalinger for at genskabe Alessandra Ambrosio-stil uden et supermodel budget.

Denim blusser

Flare ben skinny jeans, $ 58, Nordstrom

Alessandra ved klart, at retro tilbagespoling er en stor trend for FW15 / 16. Et par halvfjerdsinspirerede denim-blusser med en klassisk stribe tee er en idiotikker afslappet look. Mens Alessandra er velsignet med en modelfigur, er Bootcut Jeans en universelt smigrende form takket være deres evne til at afbalancere hofter og skabe illusion af kurver.

Da vi ikke alle har modelkvalitet abs til flaunt, par dine blusser med en simpel stribet skjorte til en mere bærbar tage på udseendet.

Lace Romper.

Hæklet Lace Playsuit, $ 16, Boohoo

En fan af alle ting flirtende og feminine, Alessandra er en sucker for girlystoffer som blonder. Denne creme blonde romper suit med off-the-shoulder detaljer er en sommer hæftning i hver Cali Girls garderobe.

Mens Alessandra har parret HER’er med farvekoordinerede hæle, kan du opnå en hverdag med flade sandaler. Gå til den kontrasterende halskæde for at opdele den enkelte farvepalette.

Baseball skjorte og cutoffs

Farve Block Baseball Tee, $ 22, Asos

Hvis der er en vare i Alessandra’s garderobe, som hun vender sig om igen og igen, er det hendes troværdige denim cut-offs. Ikke bange for at holde tingene super-afslappet, Alessandra bærer typisk HER’er med lejligheder og en baseball skjorte. En smarte topknot og et par overdimensionerede sunnies fuldender off-duty model look.

Lille hvid kjole

Judy Crepe White Shift Dress, $ 17, missyguided

Den lille sorte kjole er blevet en hæfteklammer i kvinders garderobeskabe overalt, men denne brasilianske model foretrækker en lysere nuance. En hvid mini kjole viser sin eksotiske farve, mens du skaber en sød fest udseende. Team din lille hvide kjole med en kobling plus metalliske tilbehør. Prøv sølv eller bronze hæle til en moderne finish.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *