Marilyn Monroe: Hendes mest ikoniske udseende

Nov 23, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne måned markerer 50-årsdagen for Passing of Marilyn Monroe. På tidspunktet for hendes død i en alder af 36 var Marilyn en af ​​de mest populære kvinder i verden og definitionen af ​​ordet “Bombshell.” (Hun nåede kun sexsymbolstatus, der kun var tænkelige, hvis Angelina Jolie og Scarlett Johansson blev en super-menneske.) I de mellemliggende årtier har Marilyn’s indflydelse som et kulturelt ikon ikke viklet.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Født Norma Jeane Mortenson (en rødhårede!) I 1926 blev Marilyn’s tidlige liv bekymret. Med sin far fraværende og hendes mor, der lider af psykisk sygdom, hoppede hun rundt om plejehjem, indtil hun giftede sig med en marine på 16. Hun var 20 år gammel, da hun underskrev en kontrakt for at blive skuespillerinde for det 20. århundrede ræv, farvede hendes hår til det nu – Signatur Platinum Shade og skiftende Hendes navngivet til Marilyn Monroe.

Hun eksploderede ind i international berømthed i begyndelsen af ​​50’erne med film som hvordan man gifter sig med en millionær og herrer som blondiner, før hovedrollen i klassikere som de syv årige kløe og nogle som det varmt, roller, der for evigt forbinder skuespillerinden med hendes påskærmning “dumme blondine “persona. På trods af hendes skønhed, berømmelse og succes, blev Marilyn plaget med personlige problemer, der omfattede tre mislykkede ægteskaber og narkotikaproblemer, der ville føre til hendes utrolige død.

Måske lige så afgørende som hendes filmbeskæftigelse er hendes status som et stilikon. Marilyns billede har påvirket stjerner som Scarlett Johansson, Madonna og Michelle Williams, som blev nomineret til en Oscar for hendes skildring af stjernen i min uge med Marilyn.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *