Archive: September 30, 2022

Cool tee shirts of the Dayst Patty-stil fra CafePress

Det antages ofte, at alle i Saint Patrick’s Day skal bære grønt. Men i Irland, hvorfra begivenheden kommer fra, er det ikke rigtig en vane at bruge miljøvenlig. Imidlertid bærer irske mennesker shamrocks for at repræsentere mentoren for den hellige treenighed af St. Patrick. Så det betyder ikke rigtigt, hvilken farve er din tee, så længe du kan gå ud og drikke et par øl med dine kammerater.
Dagens store tee -shirts er et bedste produkt for irske mennesker, der er slidt ud af misforståelser. Produceret af CafePress er tee en imponerende chance for at vise verden, hvem du virkelig er, uden at glemme Shamrock, selvfølgelig.
Cool tee shirts of the day – St Patty Design

Produktoplysninger:
Klassisk T-shirt
100% Preshrunk bomuld, Ash Gray er en 90/10 bomuld/poly blanding
6.1 oz
Tagless, team halsudskæring
Standard pasform
Maskinvaskeri koldt

Denne St. Patty -stil kan bare købes ved at klikke her. Undlad at huske at forlade dine koncepter til kolonnen “Cool Tee Shirts of the Day” i kommentarfeltet nedenfor.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Udsøgt design lavet til emballage

Udsøgt design specielt til emballage af Chad Michael med Steven Noble
Distroya Spiced Spirit er en spiritus født fra legenden ud af den store Nordsø og en, der blev far til en gang mægtig Viking King. Det er en ældgamle og ø-fødte ånd af mytiske proportioner, der består af naturlige frugter, urter, rødder og krydderier. Distroya blev lanceret på Kickstarter juli 2014 for at give folk over hele kloden mulighed for at bidrage til fødslen af del I af III i den første ‘spiritustrilogi’ nogensinde. Dette udsøgte emballagedesign er en illustration udført af Chad Michael i samarbejde med Steven Noble.

0/5 (0 anmeldelser)

Fashion Week Memo: Tag tre

frakke: Marc Jacobs (30% rabat! Lignende stilarter ligeledes lige her såvel som her) | Bukser: Chelsea28 | Øverst: c/o kal Rieman (lignende her og her) | Sko: Stuart Weitzman (et andet Oxford -valg her) | Taske: Sophie Hulme | Handsker: Coach (gammel dog lignende her) | Hat: BCBG

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Beyond the Blank – Tee Shirts Producer Bella Canvas introducerer officiel blog

Officiel blog introducer fra tee shirts -producent Bella lærred
Meget gode nyheder for alle jer ønsker at begynde en tee -shirts -forretning eller et trykkeri generelt. Selvom nyhederne fokuserer meget mere på tekstilprintbranchen, burde alle tjekke den nye tee-shirts-blog i byen “Beyond the Blank”, der blev introduceret i begyndelsen af ​​juni 2016 af den velkendte producent Bella+Canvas, i det mindste fra et teknik synspunkt.
Dette burde helt sikkert endte med at være din nye go-to-kilde til udskrivning såvel som tøjassocierede løsninger direkte fra hestens mund.
For både klienter såvel som ikke-kunder er denne blog en fremragende kilde til udskrivning af how-to (specifikke for fabrikation), virksomhedstips plus stil såvel som mønsterinspiration. De har samarbejdet med markedspersonale som Ryonet såvel som Stahls tv for at give indsigt i en bred vifte af udskrivningsmetoder for både nybegyndere såvel som eksperter. Så godt som du vil bogmærke siden, da Bella+Canvas vil offentliggøre frisk materiale hver uge, og afholder fire hovedkategorier: udskrivningsteknikker, alt om stoffer, mode såvel som markedsføring.
Fra nøjagtigt, hvordan man begynder en tee-shirts-udskrivningsvirksomhed, til nøjagtigt, hvordan man udskrives på skærmprint på triblends til tilpassede udskrifter som reklameteknikker-alt sammen ét sted, som du er strengt for at ende med at være meget mere velinformeret såvel som i synkronisering med de seneste tekstiludskrivningsteknologier såvel som tendenser.
Vi overholder dem omhyggeligt, så godt som jeg mener, at andre producenter burde overholde FIT og kuratere en blog, hvor de skal tilbyde klienter (grossister) indsigt i deres produkter såvel som de allerbedste metoder til at maksimere tekstilforbruget.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Kornit Breeze 921-New Direct-on-Garment Entry Level Printer

Det var på tide, at Kornit Direct-on-Garment-printere frigav en ny printer, der er overkommelig, men bevarer dens høje niveau af høj kvalitet ydeevne. Den nye printer kaldes Kornit 921 Breeze såvel som er enkel at betjene fra enhver type computer, bærbar computer eller desktop uden kravet om en luftkompressor.
Kornit Breeze 921 Industrial såvel som alligevel er Little D.O.g-printer oprettet for at gøre det muligt for tøjdekoratører at bruge high-end innovationsfordele til omkostninger på indgangsniveau. Printeren bruger Kornit’s proprietære pigmenterede blæk såvel som Kornit QuickP -rippende applikation. Kornit Direct-on-Garment-printere er en premiere af deres art såvel som blækket er ligeledes overkommelige. Med hjælp fra den nye Kornit Breeze 921 -printer er det meget lettere end nogensinde at opnå individualiserede tryk såvel som variable dataafbildning. Avanceret innovation er blevet brugt til at fremstille disse printere. Maskinerne er blevet oprettet såvel som udviklet fra bunden af ​​ved hjælp af en kassestråle-ramme, der praktisk talt eliminerer vibrationer, lineariserede elektromagnetiske motorer til ideel effektivitet såvel som lav vedligeholdelse, spektreudskrivningshoveder, der er produceret til industrielle anvendelser såvel som en Innovativt, men alligevel simpelt blæksystem. Kornit-printerens appel er, at den er designet til at drives af en person uden nogen form for krav til film, skærme osv. Der er ingen opsætningsomkostninger. Tests kan straks undersøges såvel som ændringer implementeret uden forsinkelse. Beklædningsdekoratører kan tjene betydelige indtægter billeddannelse kort såvel som mellemstore løb.

Kornit har etableret et specielt tøjblæk, der især er formuleret til digital trykning, der leverer bemærkelsesværdige resultater, der ikke ses på markedet i dag. Den vandbaserede CMYK såvel som hvide blæk fungerer i kombination med en befugtningsmulighed under hærdningsprocessen, hvilket udløser pigmenterne af blækket for at blive hos stoffet. Dette specielle blæk kan udskrives på masser af slags materiale (op til to tommer tyk), der kan stå standardhærdningsforhold, såsom 100% bomuld, bomuld/poly blandinger, lycra, silke, lærred, linned osv. Vaskeri af faste Blækket er ekstremt godt med en ISO -score på 4 på en skala på 5 (nøjagtigt det samme som plastisolfarver). Blækket er ekstremt strækbare, ikke-krakning såvel som en blød hånd. Det hvide blæk bruges som baselag til CMYK -blæk såvel som ligeledes som et utroligt hvidt højdepunkt.

0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Lofthouse Garments Co Discount Rate Code

Lofthouse Garments er en tøjvirksomhed, der er ekstremt inkluderet i velgørenhedsarbejde – for hver tee -shirts, der tilbydes, at virksomheden giver en fast £ 2,50 -donation fra indtægter til en velgørenhedsorganisation, der inspirerede designet. Bybilledet sort understøtter slutningen af ​​hjemløshed ved at bidrage til velgørenhedskrisen, mens den orientalske sort støtter den utrættelige indsats fra Røde Kors Foundation.
Det er motiverende at forstå nøjagtigt, hvor stor indsats de lægger i deres mål så godt som du kan være en del af det ved at købe en stil til meget mere end bare stor æstetik. Hvis du kan lide tee -skjorterne fra Lofthouse -beklædningsgenstande såvel som en Tshirt Factory -besøgende, kan du glæde dig over en ekstremt god diskonteringsrentekode på 20% rabat ved hjælp af koden TFactory.
Du er helt fri til at sprede ordet om denne fantastiske linje så godt som jeg håber, at du glæder dig over denne gode gave fra Lofthouse -tøj.
Lofthouse Garments Co.Lofthouse Garments Co.
0/5 (0 anmeldelser)

Uncategorized

Vintage T-shirts

Vintage T-shirts
Det er ikke svært at bemærke det faktum, at mode fra fortiden kommer tilbage i rampelyset, og dens mange glamorøse tider og funktioner udforskes. Selvom vintage til den ene person måske er den anden måned til en anden, fordi ordet (“vintage”) spredte sig så hurtigt i den sene periode, så folk næppe ved, hvad det faktisk repræsenterer, og de bruger vintage til at beskrive både retro og vintage funktioner .
En vintage T-shirt er også forskellig fra en gammel T-shirt. En vintage t-shirt repræsenterer en t-shirt, der gengiver gennem dens design en bestemt funktion i 60’erne, 70 ‘eller 80’erne, mens en gammel t-shirt er en t-shirt, der er blevet båret for meget, eller nogen har det Fra Gud ved hvornår.
Til alt dette er der nogle visse elementer, der er repræsentative for den periode, og nogle af dem er: pin-ups, muskelbiler, sort / hvid design, og selvfølgelig den enkelhed, der formidler så meget skønhed og gør perioden så dejlig at os.
Masser af i dag har folk en tendens til at føle en bestemt beklagelse over, at de ikke havde mulighed for at leve og opleve disse tider fra fortiden og dermed er fascineret af den måde, verden så ud i 60’erne og 80’erne. På samme tid vil de, der levede disse tider, helt sikkert opleve følelserne fra denne æra af fortiden Refresh. Selv hvis retro-design og slogans fra vintage t-shirts er autentiske eller en gengivelse af 60’erne, 70’erne og 80’erne, Der er en stor tro på, at de helt sikkert vil provokere nostalgi for den periode.
Som enhver gammel ting, der samler inde i en skat af glemte minder, er den samme måde som en vintage t-shirt nogle gange, der antages at være glemt eller klar til at blive opdaget. Her er de mest almindelige udforskede temaer i retro/vintage periode:
– Gamle reklamer
Vintage t-shirtvintage t-shirtvintage t-shirt– Disney
Vintage t-shirt– pin-ups
Vintage t-shirtvintage t-shirt-retro biler
Vintage t-shirtvintage t-shirt-vintage skrifttyper
Vintage t-shirtvintage t-shirt– superhelte
Vintage t-shirtvintage t-shirt-Hippy
Vintage t-shirtvintage t-shirt
0/5 (0 anmeldelser)

Raubdruckerin-Udskrivning af urbane værktøj dækker på Tshirts

Street Art T-shirts– bogstaveligt talt, kunstudskrivning fra gaderne og på T-shirts
Gadekunst er måske blevet en kliché, når man taler om forskellige tilgange til kunst, der er udført i et bestemt urbant, ukonventionelt miljø. Men Apparel-mærket Raubdruckerin (som oversættes til “piratprinter” fra tysk), omdanner bogstaveligt talt gaden til kunst, der perfekt går på tekstiler, såsom tasker, hættetrøjer eller t-shirts. De overfører praktisk talt jorden under deres fødder på T-shirts for at skabe ekstremt originalt afslappet slid.
Mundane, ubemærkelige ting som manholes, dræningsdæksler, luftaksler og andre nytteovertræk bliver de perfekte aftryk, der er gjort lige der på stedet, på gaderne i Paris, Amsterdam, Lissabon, Athen, Rom og mere. Disse forsømte dele af gaderne har en mangfoldighed og kreativitet i design, som du helt sikkert savnede. Rubdruckerin -teamet bemærkede, at disse små detaljer – siden 2006 var mere nøjagtige – og siden da har de forbundet individer til deres omgivelser ved at tilføje hvert unikt mønster på et tøj.
Den performative karakter af trykprocessen ved spontant at invitere folk til at få en T-shirt trykt på denne måde er det, der gør det til et stykke ægte gadekunst. Tag et øjeblik og se den fantastiske skønhed ved vores fødder, som vi ikke bemærker på vores daglige løb i rotteløbet.

0/5 (0 anmeldelser)

Spring Bundle, gratis vektor såvel som nye tee-skjorter stilarter på tshirt-factory.com

Grafisk stil nyheder fra tshirt-factory.com
En anden weekend er færdig, den nye uge er over os, så jeg troede, at en omfattende runde af grafiske stilnyheder ville være bedst, at få dig forberedt på arbejdet tonsvis foran. Så hvis du gik glip af vores freebies, bundter såvel som de nyeste tee -shirts -illustrationer, der blev introduceret på vores websted, sparer denne udgivelse dig meget tid. såvel som penge, selvfølgelig. Vi har lidt af hvad som helst, så lad os gøre dette:
For det første har vi et helt nyt bundt i harmoni med den smukke vejrforhold udenfor. Foråret har fuld indflydelse med blomstrende træer såvel som yndig fugle, der kvitrer, så det var kun passende at vælge overholdelsen af ​​Spring Bundle. På kun $ 7 er det en samlet stjæle! Du får ikke mindre end 500 akvarelelementer: blomster, blade, toscanske landskaber, træer, frugter – alt sammen i de mest yndig akvarelstrukturer.

Den næste op er en gratis vektor med tilladelse fra en af ​​Tshirt Factory, der bidrager med designere. Det er et hipsterish, træagtigt billede i den unikke stil med designerpapirbat PDR. Det er helt redigerbare vektor, parat til at udskrive eller bruge i alt hvad du vil. Inkluderede stilarter er: AI, EPS, JPGS (3000 × 3000px gennemsnit) såvel som gennemsigtige PNG -filer. Inkluderet er: AI CS4 / CS6 / EPS 10 / PSD (alle badges i Vector Wise Objects til at redigere i Illustrator) / TXT med listen over fontstilarter, der bruges såvel som webadressen, hvor man skal downloade dem. En mere god ting er, at alle skrifttypestilarter er gratis. Med CYMK -farver får du ligeledes en opløsning på 300 dpi såvel som en størrelse på 1800 × 1800px. Omdistribuer ikke denne stil som din egen såvel som ikke bruger den til industrielle formål.

Sidste dog ikke mindst tilføjes nye tee -shirts -stil konstant på stedet, så ofte som hver dag. Stilen er ekstremt forskellige såvel som stilen går ud over fremtrædende karakterer, popkulturmash-ups eller skæggede kranier. Sørg for at inspicere tilbage hver dag for nyt materiale til ekstremt specielle omkostninger!

God fornøjelse!

0/5 (0 anmeldelser)