Celeb inspirerede appel vælger under $ 20

Oct 1, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Åbning nat på 71st Cannes Film Festival var vært for en række berømtheder, hver som fantastisk som det sidste. Masser af sportsed en traditionel appel look: røde læber, blød skygge, såvel som tung sort eyeliner på de øverste låg var den vindende kombination. Der er en grund til, at denne combo vises igen så godt som igen. Det er siden det er en klassisk, ingen fejlagtig appelformel. For at genskabe dette celeb-inspirerede se hjemme, vil du krav have et par budget plan makeup produkter, der hver opdages for mindre end $ 20.

Intet mislykkes appel med disse budgetplan makeup produkter

Klassisk rød lip farve

Inspireret af Leila Bekhtis traditionelle festivalsudseende, har vi valgt The Clinique High Effect Lip Color ($ 17,50) i rød-y til at bære. Den yderst fugtgivende, fuld beskyttelse lip farve fortsætter glat såvel som varer i 8 fulde timer. Fremstil en jævnt stærkere pout ved meget første påfyldning af læberne med en udvidet slidlæbe, såsom Clinique’s Quickliner til læber.

Sephora Colorful Eyeshadow Palette

Soft Eyeshadow supplerede foret låg i masser af udseendet på den årlige Cannes Film Festival, som set i Anna Chipovskaya’s intense øje udseende. For den bedste ‘nat på byen’ se, vælg et blødt farveskema, lagdelt for at producere den røgfyldte øjeneffekt. Sephora Collection Colorful 5 Eyeshadow Palette ($ 18) i Uptown til Downtown Smoky rammer mærket.

Eller prøv nøgen til neutral palette for en varmere såvel som meget mere naturligt udseende – bedst til dagtimerne.

Matte væskeforing

Med en forsigtig hånd er en anvendelse af Jet Black Eyeliner fokuspunktet for denne celeb-inspirerede appel ser ud. Som slidt af Celina Jade på festivalens åbningsgala forbedrer tung sort eyeliner på det øverste låg øjnene såvel som trækker udseendet sammen. For en budgetvenlig makeup mulighed, prøv den matte flydende liner ($ 7) i sort af NYX ekspert makeup.

Dewy Surface Foundation.

Det ægte trick til Star Beauty? Det er alt i fundamentet. Samt en fejlfri overflade behøver ikke at være caked på enten. Prøv Maybelline’s pasform mig Dewy + glat ($ 8) for en perfekt, glødig, porcelænflade, der ligeledes er letvægts. Denne makeup har ligeledes SPF 18 for at holde dig beskyttet mod solens hårde stråler.

Hvis Full Foundation ikke er din ting, er en stor alternativ neutrogena synligt endda bb creme med SPF 30 for $ 18. Det fortsætter som en tung lotion samt efterlader din hud med en jævn glød.

Så ja, måske celebs har teams af appelkonsulenter til rådighed for at få dem kamera klar. Men det hele synes lidt over toppen, ikke? Især når du kan udføre det nøjagtige samme kig på huset med apalled appelprodukter prissat under $ 20 et stykke.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *