Navy off-the-shoulder Maxi

Aug 7, 2022 Clothing

, der deler endnu en kjole fra min bit Bros eksamen sidste weekend. Jeg brugte denne marineblå off-the-skulder Maxi til aftenuddannelsesfejringer samt festligheder i Massachusetts, såvel som jeg tror, ​​det nu officielt er min foretrukne kjole til sommeren. Navy farvetone såvel som flydende materiale gør det så godt egnet til festligheder på dagen som det er til nat-soirees. Og det pakker som en drøm så godt som ikke kræver nogen form for dampning eller strygning, så uanset om du rejser denne sommer eller bare leder efter en sommerfrit, som du kan smide ind i dit arbejde til at ændre sig til før Aprés- Kontorplaner, denne kjole er billetten.

Jeg rejser i temmelig lidt juli i Europa, såvel som jeg tror på at investere i et par mere flydende off-the-skulder maxis (som denne utrolige hvide), fordi bortset fra pakningens lethed, De er bare. så. Behagelig. Og hypotetisk set, hvis man skulle planlægge at carbo-loading i som 18 dage direkte i Europa, er den flydende faktor #Majorkey. Hypotetisk set, selvfølgelig.

Maxi kjole: Shoshanna (også lige her såvel som her) | Bælte: B-Low the Belt (bredere version her) | Slides: Gamle, lignende her, lige her såvel som lige her | Taske: Cambridge Satchel Co. | Øreringe: Lignende her | Halskæde: Melinda Maria (lignende lige her såvel som her)

< >

Og jeg slynger over disse babyer … nogen form for favoritter?

Forrige vare

1 ud af 23

Næste vare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *