Fall Trends nu: brede ben bukser

Dec 2, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Lauren Hutton, Jackie Kennedy og Katharine Hepburn. Disse damer er hal-af-berømmelse stil ikoner, og de er også kvinder der er kendt for at have trådt ud iført brede ben bukser. måske det er, hvordan dette silhuet blev en fast bestanddel af den smarte kvindes garderobe.

Selvfølgelig har den brede ben bukser udviklet sig gennem årene til at omfatte alt fra formelle til ultra-afslappet stilarter. men det er en god ting, ja? fordi det betyder, at du kan finde den perfekte bukser til uanset lejligheden, og til den rigtige pris til at starte. Se vores top picks nedenfor, alle prissat under $ 50. God fornøjelse!

Wide-Legged Bukser til enhver lejlighed

Til kontoret

Stretch Wide-ben bukser, $ 27,98, Macy s

En polyester / rayon blanding bukser er perfekt til kontoret af to grunde. Én, disse bukser har brug for meget lidt strygning, hvilket altid er et plus. og to, de har en dejlig glans til dem, så du ikke føler at du er iført sweatpants.

Bære disse med en monteret eller darted bluse og bælte. tilføje i en talje-længde jakke og du vil føle, at dine ben lige fået 2 inches længere.

For poolen

Wide-Legged Pants, H & M, $ 34,99

En aften glas vin ved poolen nogen? Disse lys, rayon bukser med en elastik i taljen og sjov paisley print er en smart løsning for afslappet aftener med venner. Du vil også føle herligt behagelig at bære disse på din næste road trip. Heck, du kan endda vedtage denne bukser som dine nye pyjamas bunde.

For drikkevarer

Kvinders LC Lauren Conrad Lace-Trim Soft Pants, $ 27.99, Kohls

Blød kobber er en fantastisk farve valg for overgangen til efteråret. Det bygger bro mellem sommeren lyse palet og efterårets rige, lilla nuancer. Dette luftige bukser er klædt op af en dejlig blondekant og side slidser. Bær disse med en solid-farve bluse eller en enkel, trykt top. Hæle eller støvler og en erklæring halskæde vil fuldføre dit look.

Til afslapning

Kvinders Chambray Broderet brede ben bukser, $ 29,99, Target

For at køre ærinder, shopping eller bare hænge rundt, en broderet Chambray bukser tilbyder noget andet end den sædvanlige jogger eller kæreste jean. parre disse med en sød forskønnet sandal eller kile, plus en off-skulder sweater. holde toppen ryddelige og gemt, og endda tilføje et bælte for ekstra struktur.

Er du iført brede legged bukser dette efterår? Lad os vide i kommentarerne.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *