Små konsoleringer

Jan 7, 2022 Uncategorized

Okay, en anden ved hjælp af sommeren og sovintage. Midriff, Peter Pan Collar, Kontraststoffer … Frakkin ‘Rick Rack? God ting dette er en B32, og som vi ved, er jeg langt, alt for doven til at skalere op …

Og er det bare mig, eller ser disse to kvinder ud som om de udfører et drop-pass af fortrolige oplysninger? De har den bar mellem dem, men blondie er vinklet over for den anden kvinde som om at tale med hende. Måske er de begge hemmelige agenter i krigen for sjove tøj? En krig, jeg kæmper stadig, vej ud her på min Pacific Atoll. Ingen fortalte mig, det er endnu, det er …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

APB på en BDP (BDP = brude kjole mønster) 4. februar 2009
Jeg troede, du må kendte 20, 2007
Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *