Skiller sig ud i en skare med disse dope skræddersyede aftale med masker!

May 4, 2022 Uncategorized

Kom ud af anonymitet med disse bemærkelsesværdige skræddersyede aftale med masker! At være meget mere bevidst i disse tider er absolut at gøre, men det angiver ikke, at det skal være kedeligt. Eller at tiden bruger i isolation, skal have mangel på farve.
Du forstår allerede, at vi kan lide at improvisere såvel som vi er grafiske guruer. I betragtning af at dette indlæg endte med at være et behov for at have, hvorfor ikke bringe det en personlig note? (især i betragtning af at vi vil bruge dem i ubestemt tid)
Den sejeste skræddersyede aftale med masker fra din elskede udskrivning på efterspørgselssteder
Så, skræddersyet aftale med masker er alt, hvad vi har krav på at opmuntre vores usædvanlige dage. Nu kan du både sikre dig selv såvel som hele samfundet. Fremstil din egen skræddersyede aftale med maske i en smule eller vælg mellem allerede trykte elementer. Du har masser af muligheder! Desuden kan du vælge mellem en række udskrifter, beskeder såvel som farver. Udskriften er lavet direkte i stoffet, som giver masken eller det store antal brug.
Men for udskriftssikkerheden foreslår vi at vaske med maksimalt 40 grader C. Således vil du se, at du kan glæde dig i dit køb så længe som muligt.
Vi scanner ud for skræddersyet aftale med masker på vores favoritter POD-websteder, samt vi er slet ikke modløs! Tag et kig på vores TOP PICKS: (Klik på billedet)
Redbubble.

Teepublic.

Brugerdefineret blæk bruger dig prisen for emnerne (normalt ikke mindst nødvendigt) samt du betaler ekstra for uanset skræddersyet stil, du vil have (mærke logo, besked, billede osv.)

Anvendelse af medicinske masker
Selvom du bruger en maske, kan være obligatorisk på dette tidspunkt, er det nødvendigt at gøre det sæsonmæssigt. Støv, forurening, urenheder, vira er blot nogle få af grundene til, at pleje skal overtales til at bære langvarige masker. Derudover er disse flere udnytter i sanitets-, fødevareindustrien, i appelsaloner samt endda under hjemmets rengøringsaktivitet.
Dette stiger som i den overfyldte metropolis i Japan eller Sydkorea, lufthavne eller indkøbscentre, der bruger masker på det tidspunkt. Køb din individualiserede maske samt deltage i et verdensomspændende mønster for en meget bedre fremtid. For os alle!
Ejer du en skræddersyet aftale med maske? Hvilket mønster eller besked du vælger for?

1/5 (1 anmeldelse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *