Hvordan man kan bære de asymmetriske kold skulder top

Oct 11, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Træt af både dine skuldre bliver koldt? så jeg har fået gode nyheder for dig – der er en ny skulder spil i byen, og det er kun udsætte en af ​​dine skuldre. Det hedder den asymmetriske kolde skulder top, og stilen er dukker op i alle dine favorit butikker.

Den ensidige kold skulder er en nice ændring af trit. Helt ærligt, jeg keder med den traditionelle kold-skulder. selv med tunge strik eller klokke ærmer eller flæser, er det bare-skulder tendens begyndt at føle forslidt.

Så lad os byde den asymmetriske alternative og dens dekonstrueret, landingsbane føler. Det er en fordel også at blottelse ene skulder er dobbelt så praktisk i vintermånederne. Når det er koldt udenfor, er der en grænse for, hvad jeg kan håndtere af hensyn til stil. lige nu, den ene skulder synes at være et rart sted at trække denne linje. Endelig er det rart at se denne nedskæring i mange varianter, fra herretøj-inspirerede værk top til den opgraderede tee shirt. læs videre for mine fav hakker og tips om, hvordan at bære dem.

Styling den Asymmetrisk kold skulder Top

At vælge den rigtige følgesvend stykker for din one-skulder bluse vil afhænge af stoffet, mønster og vibe af toppen selv. En stivere, stribet top, for eksempel, bliver parret med straight-legged arbejdsbukser og hyttesko. Mens de flowy bomuld topholdene op med ankel støvletter til at pynte din mørke-vask denim.

Hvad Bra til Wear

Jo mere udfordrende spørgsmål er dog, hvad dælen gør en pige slid under en én-skulder top? En bh eller cami rem kører op og over din udsatte skulder virker ikke. selv om den øverste stil du vælger har en delvis skulder, er det svært at holde din bh gemt under toppen. Personligt er jeg ikke fan af udsatte undertøj – det ser bare ufærdige.

Så det efterlader os med en form for en stropløs bh. Jeg har aldrig fundet en stropløs indstilling jeg er helt vild med, men Health.com anbefaler Maidenform Kvinders komfort Devotion naturlige Boost Stropløs Multi-Way.

Maidenform Kvinders komfort Devotion naturlige Boost Stropløs Multi-Way, $ 22 +, Amazon

En anden mulighed er en one-skulder sports-bh. Bemærk, at stykket nedenfor sidder tæt på halsen på den ene side, og vil kun arbejde med en top, der er lige så høj hals på samme side.

Ene skulder fast Sports Bra, $ 13, Walmart

Top 5 Picks: den ene skulder Toppe

Menswear-inspireret til Work

Sort Hvid Stribet kontrast Cuff Asymmetrisk kold skulder Bluse, $ 24, MakeMeChic

Hvis dit kontor miljø giver mulighed for en delvis nøgen skulder, denne nålestribet stykke gør en mode-forward erklæring på arbejde. Det har den konsistens af en klassisk button-down, uden knapperne. Den foldover halsudskæring og fed hvide manchetter tilføje ekstra interesse.

For shopping med pigerne

Asymmetrisk Open skulder Ruffle Top, $ 16, Shein

Når du er træt af flæse toppe og kolde skuldre, denne bluse fra Shein dekonstruerer både tendenser på samme tid. For et smart look på en afslappet dag, parre den med afgrøder bukser og muldyr.

For en afslappet dato Night

Vince Camuto Asymmetrisk Cold-Shoulder Ruched top, $ 59, Macys

Selv hvis din næste dato nat involverer bowling eller spille ski bold, kan du stadig finde noget sexet til slid! Denne ruched Vince Camuto top i grå meleret forbedrer både buste og talje. Og vil viskose stof være lige klæbende nok.

Den nye White T

Velvet af Graham & Spencer Dolman Top, $ 80, Bloomingdales

Ja, denne top er splurgy på $ 80. men det kunne være det værd – det er et sæt tøj maker. parre den med en flot jean og pumper til en let, sofistikeret look.

For klubben

Ene skulder Faux læder Top, $ 40, Eloquii

Faux sort læder. behøver jeg sige mere? parre denne top op med en blyant skørt og krænger sandaler. Åh, og praktisere din nådige ”tak”, så du er klar til alle de komplimenter.

Er du tilføjer nogen asymmetri til din top samling i denne sæson? Lad os vide i kommentarerne.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *