Zendaya Coleman: Tag hendes stil

Jan 24, 2022 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Tidligere Disney Star Zendaya Coleman har endt med at være rutine på front rækker på mode uger over hele kloden, takket være hendes morderens følelse af stil. Den unge skuespillerinde kan stadig kun være 19 år gammel, men den frisk-faced stjerne har en alvorligt misundelsesværdig garderobe. Hendes bemærkelsesværdige ser spændt ud af skarpe skræddersyede dragter, til flirtende fejringskjoler samt røde tæppeståner. Vi har trukket sammen nogle sine bedste tøj sammen med nogle budgetplanindstillinger for at arbejde Zendaya Coleman-stil i din egen garderobe.

4 Budgetplanindstillinger for Zendaya Coleman Style

Erklæringen nederdel og rollneck

Lace mini nederdel, $ 15.30, misforstået

En erklæring mini nederdel kan være vanskelig at trække af, men Zendaya klarer at strække den ideelle linje mellem dressy såvel som afslappet. Team en glitrende mini med en almindelig, blød strik for at forhindre overkill. Tilføj høje hæle såvel som du har en super-chic aften look. Zendaya gør det muligt for hendes iøjnefaldende mini nederdel at tage centrumst fase ved at vælge en fussfri slank frisure, der er gemt bag hendes ører.

Den ærmeriske grøft og matchende bukser

Slank ben koordinering fra $ 25, ASOS

Ærmeløse grøftjakker er seriøst på trend bedst nu. Zendaya rockede en silkeagtig stil med en koordineret top såvel som matchende bukser til en nylig begivenhed. Blød skræddersyning er både klogt såvel som behageligt, hvilket gør det til et fantastisk valg for fester såvel som middage. Bare tilføj et par Peep-Toe ankel støvler for at totale udseendet. Hvis så stor farve er lidt skræmmende for dig, vælg en neutral skygge som en simpel metode til at prøve trenden.

The Black Maxi og Gladiator Heels

Midnight Hour Maxi Dress, $ 82, Nasty Gal

Lacey Knee High Boots, $ 57, offentligt ønske

Zendaya beviser, at et hoved-til-tå sort outfit ikke krav ikke er kedeligt. Sangeren såvel som skuespillerinde krydrede en sort maxi kjole med slids ved at bære det med lårhøje, strappy sandaler. De strappy sandaler tilføjer en stor dosis af tankegang til en elegant kjole. Hold håret såvel som make-up let såvel som tilbehør minimal.

Den blå blonde midi kjole

Body Frock Gown $ 331, Asos

Mens den 19-årige ikke er bange for at don nogle sexede udseende på det røde tæppe, er hun ligeledes en fan af feminine kjoler. Denne blå blonder MIDI nummer er et elegant valg til bryllupper samt særlige lejligheder. Den sorte talje understreger hendes lille talje, mens frillemufferne tilbyder et fascinerende såvel som iøjnefaldende stilelement.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *