Sådan finder din naturlige talje

Sep 14, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

De fleste mennesker tror, ​​at deres naturlige talje er midtpunktet af deres overkrop, hvilket ikke er sandt. Hvis du har en høj talje, vil din ”naturlige talje” være tættere på dit bryst. Hvis du har en lav talje din ”naturlige” talje vil være tættere på din hofte.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Min bedstemor Doonie har været en syerske i over 70 år. Hver gang jeg går hjem til Minneapolis, hun falder lidt perler af mode / beklædning / shopping relateret visdom. På en nylig tur hjem, Doonie gav mig disse grundlæggende instruktioner om at finde din naturlige talje.

Trin til at finde dit naturlige talje

Find din naturlige talje er ikke svært (hvis du ved, hvor man kan se). Snup en stof målebånd og følge disse trin:

Placer et målebånd rundt om dit midterste torso.
Bøj din krop til siden (enten venstre eller ideal – det er ligegyldigt)
Føl efter en fure / indrykning / fold under brystet, men over toppen af ​​dine hofter. For dem af os med kærlighed håndtag, du leder efter folden nærmest toppen af ​​dine hofter.
Flyt til målebånd til hvor denne fold forekommer.
Du har fundet det! Dette er din naturlige talje. Mens du er der, tage et kig på det nummer på din målebånd. Det kan komme i handy for at kende din talje størrelse.

Her er en video, der giver dig lidt en meget mere detaljeret om, hvordan man måler din naturlige talje.

Og et Word om at finde din lavere talje

Takket være fantastisk (eller ikke så vidunderligt) opfindelse af lav-talje jeans, kan du spekulerer på, hvordan du finder din ”lavere talje.” Må ikke ærgre sig, din lavere talje er simpelthen det punkt 2 eller inches under din naturlige talje. Den nemmeste måde at finde din lavere talje er at sætte din pegefinger på din naturlige talje, derefter tilføje din langfinger og pegefinger. Det punkt, hvor din pegefinger lander er din lavere taljen. De fleste jeans (trist, jeg kender) ramt på din lavere talje, hvilket er problematisk, hvis du har en kærlighed pose.

Om Jeans …

99% af taljen spørgsmål er i forhold til jeans. For det meste, hvis du har fået en pouchy midten, en større bagdel osv, stick med de højere stigning jeans. Hvis du har en mindre bagdel, fladere mave, stick med den lavere stigning. Vi fandt denne awesome infografik på jean stiger fra stedet lykke af tøj.

Leder du efter en meget mere fantastisk tip? Check disse ud … hvordan man kan bære Skinny Jeans: Hvis du har store ThighsHow at Wear Skinny Jeans: Hvis du er Petite

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *