Kate i Catherine Walker til Festival of Remembrance

Jan 11, 2022 Clothing

Kate havde en ny frakke af Catherine Walker til Tonights Festival of Remembrance på Royal Albert Hall.

Hun sluttede sig til dronningen, prins Philip samt en række andre kongelige til forestillingen.

Mere om arrangementet via Royal Albert Hall hjemmeside:

Festivalen for minde, der er til ære for dem, der har givet deres liv i deres lands tjeneste, er blevet markeret på Royal Albert Hall årligt, fordi 1923.

Festivalen er blevet udsendt på BBC Radio, fordi 1927, såvel som har endt at være en fremtrædende fjernbetjening på BBC et hvert år.

Andre medlemmer af den kongelige husstand i tilstedeværelse omfattede Princess Anne samt hendes mand, Sir Timothy Laurence, Prince Andrew, Earl samt Grevess of Wessex, hertugen af ​​Kent, Prinsesse Alexandra, hertugen samt hertuginden af ​​Gloucester.

Detaljer om aftenens program fra Hej!:

Hændelsen markerer Centenaries of Women’s Service i de rutinemæssige væbnede styrker, slaget ved Passchendaele, udviklingen af ​​Commonwealth War Graves kompensation samt den 100. fødselsdag i Dame Vera Lynn.

Nedenfor kører kvinderne i den del af programmet 100 års kvinders tjenester: Til venstre, Squadron Leader Gemma Lonsdale; I centrum, Joan Picton, som tjekket ud citatet; såvel som til højre, løjtnant oberst Lucy Giles.

Kate såvel som prins Andrew.

William er i Wales til Wales Vs. Australia Rugby Match. Han er nu protektor for den walisiske rugby union, der tager på dette ansvar fra dronningen.

Nu til, hvad Kate havde i aftenens præstationer.

Hertuginden var i en sort fløjl aften frakke af Catherine Walker.

Det ser ud til at være en lang version af mærkets ‘Caressa’ jakke. Stykket er udformet fra silkefløjt, såvel som beskrevet som at have en “struktureret, nippet i silhuet med en mild flick på hæmmen.” De oversize Swarovski-knapper er lavet af jet, glas, såvel som sølv.

Tak til Aaron på Facebook-siden, såvel som Laura / Solid Moonlight på Twitter, samt Carly of Kate Middleton Style for deres hurtige ID af Kates frakke.

Opdater søndag Am: Der er kommentarer om Kate iført “En anden coatdress” i går. Det er ikke en coatdress. Lige her er det bedste billede, jeg har vist en del af en kjole under. Vi så tilbagevenden af ​​Collingwood Pearl samt Diamond Earrings, såkaldt, da det er juveleren, der skabte dem. De var en gave til den sene Diana, prinsesse af Wales samt en del af hendes personlige smykker samling. Nedenfor bærer hertuginden dem på Spanien State Banquet i juli.

Under venstre, har Kate dem i ceremonier i Belgien, der mindede slaget af Passchendaele; Til højre, en meget bedre udsigt over dem natten i Spanien State Banquet.

Kate bar en aften taske, der er en vintage magid stil. Nedenfor, hertuginden med posen til en handling på afhængighedsindgreb i 2014 og på Royal Range Performance i november 2014.

Dette er koblingen, der var en langvarig UFO frem til november 2014, da en nyttig besøgende delte sine billeder af posen (vores originale udgivelse på taskeidentifikationen er her). Nedenfor ser du tasken i aften såvel som i 2014, sammen med et af billederne, der deles af vores anonyme læser.

Mar 28 2018: Kate M Cambridge påpegede på Twitter, at Carole Middleton også har båret denne håndtaske.

Kate havde en valmue, vi ikke har set før; Det ser ud til, at det er lavet af filt. Jeg omfattede en lignende stil fra valmuebutikken; Belysningen meget bedre viser præcis, hvordan en filt pin ser ud. Sidste år havde hertuginden ‘Callas’ aftenfrakke fra Temperley London (Original Publish Her). I 2015 var hun i en Dolce samt Gabbana Lace Gown (Original Publish her).

Tusindvis af valmue kronblade regner ned på publikum i to minutters stilhed, efterfulgt af National Anthem.

Og aktive servicemænd samt kvinder fører tre skål for HM.

Dette er sådan et nifty foto af Hm, da hun forlader arrangementet, jeg var nødt til at tilføje den til stillingen.

Vi vil se dig i morgen for minde om søndag begivenheder.

LINKAGE:

Besøg webstedet Royal British Legion her; Organisationens Facebook-side er her, og dens Twitter-feed er her

Legions online valmuebutik er her; Hvis du er interesseret i arrangementets historie, klik her

Spejlets billedgalleri er her; Just Jared’s Gallery er her; Fugl Girls Gallery er her

Den daglige mails historie er her; Solens beskyttelse er her; Den afslørende historie er her; Hej! Historien er her

1k + Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *