Kate bringer tilbage Catherine Walker til Kirke på Sandringham

Jan 20, 2022 Clothing

Hertuginden var i et kendt frakke til for morgenens kirketjenester på Sandringham.

Kate og William sluttede sig til Hm, sammen med flere venner, ved Kirken St. Mary Magdalene.

Dronningen så elegant ud i et fawnsemble.

Som vi har set på nogle tidligere Sandringham Kirke-tjenester, blev parret tilsluttet af flere nære venner, hvoraf mange er gudforældre til de tre Cambridge-børn.

Blandt dem, Emilia Jardine-Paterson, sammen med sin mand, David; James og Laura Meade; Thomas van Straubenzee.

Mere om tjenesten fra Daily Mail’s dækning:

Den 52 minutters kirkeservice udført af Sandringham Rektor Rev Jonathan Riviere begyndte med sangen af ​​National Anthem.

Bønner blev sagt for den kongelige familie at “imbue dem med Helligånden og berige dem med himmelske Grace” og for fred i hele verden, især i Mellemøsten.

Andre bønner blev sagt for dem, der lider af samfundets marginer, og folk, der arbejder i samfundet, herunder læger, sygeplejersker, plejere, socialarbejdere, lærere og nødtjenesten

Efter kirken hilste hertugen og hertuginden velbevarende velhavere, der håbede at se eller møde kongerne.

Fra den daglige mail:

William, der forlod hans børn George, Charlotte og Louis derhjemme, gik på 400 meter fra Sandringham House til Kirken, da han sjovt spidsede på en ung ung dreng og hans forældre og sagde: “Jeg elsker hatten.”

Et medlem af publikum spurgte, hvordan hans bedstefar følte sig, hvilket fik ham til at svare: “Meget godt, tak”.

Kate talte også til tilskuere og ønskede dem en ‘godmorgen’ og ‘Godt nytår’.

Da hun gik væk fra kirken, accepterede Kate blomster fra Mia Croft, ti og bror Oakley, syv, fra Letchworth, Hertfordshire, som var hos bedsteforældre Brian og Daphne Croft.

Hertuginden lænede sig ned for at samle blomsterne og sige: “Er disse til dronningen? Jeg vil tage dem tilbage til dig. Hun vil elske disse – masser af lyse farver. ‘

Hr. Croft sagde: ‘Det er en smuk oplevelse for vores børnebørn at komme her, og det er fantastisk, at hertuginden stoppede for at tale med dem.’

Nu for et kig på, hvad Kate bar på Sandringham i dag, begyndende med den blå Catherine Walker Coat. Talrige straks husket, da det først blev slidt i Oslo, Norge i januar sidste år. Det er klart, at det er blevet ændret fra barselsstilen set sidste år.

Det ser ud til, at Kate kan have brugt Mortimer Kjole ($ 645) af LK Bennett under frakken.

Kjolen kommer i to farver, grøn og flåde. Hertuginden blev oprindeligt set iført det i grønt for en december Check ud til Evelina Children’s Hospital.

Jeg ved, at nogle tror, ​​at Kate har på flådefarven, men jeg har ikke set billeder, der endnu ikke overbeviste mig om, at det er tilfældet. Det ville ikke være usædvanligt for kate at eje frøden i begge farver, og den farve ville helt sikkert blande sig bedre med frakke og tilbehør. Men fra den lille smule billede har jeg set, det ser meget mere ud som den grønne.

Replicate Royalty antyder, at Kate vælger at bære et andet hovedbånd fra Jane Taylor, og det ser ud til, at hun er korrekt. Her er en bedre visning (med undskyldninger for at afskære Williams ansigt), der bedre viser pletter og detaljer på begge sider lige bag øret.

Milliner sendte et billede på Instagram med smykkedesigner og forsendelse Heiress Eugenie Niarchos iført en lignende stil til prinsesse Eugenie’s bryllup. Fru Niarchos delte også et billede på Instagram fra brylluppet (højre), men hverken giver en vinkel, der viser, om hendes design havde samme udsmykning på siderne som Kate’s.

Hertuginden bar en kobling af Jimmy Choo, som vi tidligere har set, Celeste Style i Navy.

Mange anerkendte Kate’s Kiki McDonough Hoops og Annoushka Pearl falder knyttet til dem.

Ser tilbage på Kate’s januar kirke garderobeskabe fordi 2016, kan du se dette er den mest levende farve, hun har slidt.

Her er en 1:30 video fra morgenen.

LINKAGE:

Den daglige postens dækning er her; Den udtrykkelige korte artikel er her; Solens stykke er her; Folkets historie er her

Pop Sugar’s Gallery er her; The Fug Girls Diasshow er her; Just Jared’s Gallery er her; By og lands korte artikel er her

352SAVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *