Moderigtige frokostposer til kvinder, der er sjove og stilfulde

Nov 8, 2021 Uncategorized

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Great smykker? Kontrollere. Ideelle sko? dobbeltjek. En rynket, gammel papirpapirpose “kobling” for at accent de søde lejligheder? Vi tænker ikke. Når det kommer til at transportere vores frokost til arbejde eller endda en afslappet udendørs sammen med vores BFF’er, hvorfor kaste vores stil ud med en meget un-stilfuld brun papirpakke?

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Eller værre. . . en strakt-til-max plast købmand taske? Damer, det er på tide at bryde ud de fashionable frokostposer. Vi er værd at se godt ud hvert skridt på vejen, ikke? Og ja, det inkluderer, hvordan vi pakker vores æg salat sandwich.

Den brune papir frokost taske slags dræber udseendet, nej? Tid til fashionable frokost totes, damer!

Vi søger trods alt efter tilbud på utrolige lommebøger, der sinder op vores læbestift og kørekort med den perfekte kobling. Vi har snazzy sager til vores solbriller, søde telefon dækker og smukke mønt punge, der går i endnu smukkere armbånd. Vores vandflasker har dækker. Vores ratter gør også. Så hvorfor ikke bære mad i stil?

Vi blev forelsket i disse isolerede skønheder, mange af dem med stilarter svarende til punge: mønstret, robust og ligefrem dejlige. Og før du tænker på, at disse vil se ud som noget, der passer til en 7-årig eller give andre det indtryk, vi er ved at gå på camping, vær sikker på, at de lader verden vide, at vi er kvinder, der ønsker at se godt ud fra hoved til tå (En Vera Bradley Lunch Tote, nogen? Det er her. Så er andre mærker i Stripes, Florals og Polka Dots).

Bonus: Ikke kun er disse fashionable frokostposenfor, at kvinder er smukke, men de har pengebesparende potentiale (Whoda Thunk IT?). At lave måltider derhjemme betyder mindre penge brugt med kolleger eller med venner på dyr Boardwalk Concession Stands. Ser det stilfuldt og sparer moola? Win-win!

Feast dine øjne på vores 12 favoritter. Derefter grøft den brune papirpose, ASAP.

Moderigtige frokostposer til kvinder

Hvilke frokost totes gør dit mund vand? Fortæl os i kommentarens afsnit nedenfor – vi vil gerne høre fra dig.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *