Dobbelt-pligt stil – bikinier, der ser godt ud og gør godt

Oct 7, 2021 Uncategorized

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne bikini fra Koru er lavet af nylon regenereret fra kasseret fiskenet.

Strandsæsonen er så tæt, jeg kan næsten smage salt i luften. Og efter vores seneste grusomme vinter, har jeg forpligtet mig til at bruge meget mere tid udenfor i sommer. Det betyder meget mere tid padle boarding, flydende, svømning og afslappende i en liggestol.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

For alle disse vand- og søernes aktiviteter har jeg brug for en ny jakkesæt. Og i år er jeg shoppet miljøvenlig bikinis – badetøj lavet af bæredygtige stoffer ved etiske fremstillingsprocesser.

Desværre er det bæredygtige badedragtsplads ustabil. Mærker dukker op, undlader at få trækkraft og derefter falme væk. Ja, der er et par, der har magt, men ikke næsten nok.

Prisen er et aspekt her, sikkert. Grønt badetøj er normalt meget dyrere end dets ikke-bæredygtige modstykke. Der må aldrig ændre sig. Men forhåbentlig vil befolkningen af ​​folk, der er klar til at betale lidt meget mere for en dragt, der er godt for Moder Jord, vokse.

Den gode nyhed er, at mens du skal være fleksibel på prisen, behøver du ikke at rydde op på stil. Og jeg har fem miljøvenlige bikinier for at bekræfte det! God fornøjelse.

5 miljøvenlige bikinier (og de mærker, der gør dem)

1. Bare Beach.

Bamboo Collection Double Strap Bikini, $ 150, Bare Beach

Bare Beach er et canadisk firma, der gør alt dets badetøj ud af genanvendte plastflasker. Og alle ordrer leveres med jordvenlig emballage lavet af 100% genanvendte materialer.

Samlingen omfatter trykte og solide stykker, der kan blandes og matches til din ideelle bikini. Styles spænder fra strappy tops og ruched bottoms som vist ovenfor for opgraderede trekant toppe og lige skåret bund.

2. Mara Hoffman.

Abigail Bikini Top ($ 140) og Lydia Bikini Bottom ($ 145), Mara Hoffman

Mara Hoffman-dragter er konstrueret af ansvarlige frakødte organiske og genanvendte materialer. Virksomheden er også forpligtet til retfærdig behandling af mennesker i fremstillingen – kræver, at fremstillingspartnere overholder “internationalt accepterede miljø- og menneskerettighedsstandarder for ansvarlig produktion.”

Takket være Bandeau Toppe og High-Waisted Bottoms er Mara Hoffman Suit Designs klassiske med en retro føler. Hvis du ikke er ligeglad med det ovenfor viste akvarelmønster, har du flere lige så tidløse solidfarvede muligheder.

3. Koru.

Laura Wells Moa Bikini Top ($ 50) og bunden ($ 50), Koru

Koru kan være det mest kendte miljøvenlige mærke i badetøj. Dragterne er lavet af Econyl regenereret nylon. Kilden nylon kommer fra land og hav affald, herunder kasserede fiskenet.

Shop Koru for smarte og prismæssigt overkommelige bikinier, en-stykker, surf jakkesæt og udslæt vagter, alle lavet med det samme øko fokus. Der er endda en kurvet samling!

4. Reformation

Malibu Bikini top ($ 68) og Mandalay Bikini bund ($ 68), reformationen

Reformationen er forpligtet til at gøre sine klæder med 75% eller meget mere af hurtigt vedvarende, genanvendes eller alle-naturlige fibre – en standard, der gælder for badetøj samt tøj.

Af de grønne mærker jeg handlet, reformationen har den største samling af badetøj. Styles spænder fra fuldt smock toppe og bunde til standard trekant bikinier til dramatisk, springet en-stykker.

5. sommer Kærlighed Badetøj

Lilla Peacock top ($ 49.50) og bund ($ 49.50), Summerlove Badetøj

Summerlove Badetøj er en California selskab, der gør mix-and-match bikini skiller fra bæredygtig stof VITA med Econyl. De linje prale features sikker på at behage enhver strand bunny – SPF 50 og ekstra-styrke fastholdelse form er den mest bemærkelsesværdige.

Bashful damer behøver ikke formen på Summerlove, da stykkerne er lavet til flagre-værdig bods. Du kan finde små, side-tie bunde og trekant toppe med flæse dekorationer i en vifte af farver og mønstre.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *