Drabble # 3

Apr 10, 2022 Clothing

Mit foretrukne sted er købmanden. Jeg kan ikke rigtig lide mad alt så meget – når du altid er ivrig efter spild og aldrig smager noget, hvorfor ville du? – Men jeg kan godt lide købmanden. Jeg kan godt lide farverne, og nyder dem gentage som et mønster, så de blanke røde af æblerne vises igen på brød og vaskemiddel og kager og læbestiften hun kaster i vognen. Jeg kan godt lide musikken, og hvor ofte hun danser lidt, der i gangen. Jeg kan godt lide at se de andre kjoler. Det er et godt sted.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

De hemmelige historier af kjoler, pt. 1 december 27, 2005
Nyt stof! (Godt, nyt for mig) 5. januar 2009
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *