Trending Fodtøj Styles: Læs En Foot Doctor 5 Fodtøj Styles

Oct 27, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette blogindlæg kan indeholde affiliate links. Se vores privatliv planen.

En sko ventilator er mest sandsynligt, at absolut ingen i på stil, før noget andet. I nogle tilfælde vil du få fat i smukke trending sko designs uden at forsøge dem on– hej der, online indkøb og også store salg, der har forskellige andre købere kredser disse stilarter som hajer. Men prioritere stil vigtigst ellers kan efterlade dig med sko, der synes som gamle pine gadgets. Og det er slemt. Da en sko, at du ikke kan bruge er aldrig nogensinde et godt køb.

Undersøgelsen er, præcis hvordan køber komfortable sko uden quiting online indkøb eller disse grab-and-go køber? Svaret afhænger af at forstå, hvad disse stilarter gør ved dine fødder. Så vi spurgte førende New York fod læge Dr. Miguel Cunha, ejer af Gotham Footcare, at give os nogle indsigt på trending sko stilarter.

Doc Håndtag Trends Sko stilarter

Der er noget som alt for niveau

Uanset om det er en slank wingtip brogue eller et par af Hepburn-værdige lejligheder (som begge er helt på fad på nogen måde tider), vil du gøre klogt i at købe et niveau, der har lidt af en hæl. Ifølge Dr. Cunha, “… sko, der er helt niveau … vil helt sikkert tilføje til pronate og kollaps af buen.” Ikke alene kan dette resultat i betydelige smerter i knæ, hæle, samt tilbage, det kan ligeledes gøre det svært at finde glæde i enhver form for form for elegant sko helt. Cunha anbefaler herunder en beskyttende sål for at øge svangstøtte.

Med blok hæle, dimension spørgsmål

Der er næsten ingen sko meget mere af-the-moment end et sæt af blok hæle. En lille hæl er at foretrække frem for ingen hæl, men ikke overdrive it– 1,5 inches er en klog løsning, dr Cunha understreger, fordi det gør dine fødder føler meget mere behageligt, når du slentre. Alternativt kan hæle, der er dyre forårsage omfattende skader. Da dine fødder er placeret i en unaturlig vinkel, selv dine tånegle kan lide. “Høje hæle desuden forværre symptomerne og progression af knyst deformiteter,” siger Dr. Cunha.

Bagsiden Vejen kan være smertefuldt

Cowboy støvler kan se udestående med hver eneste lille ting fra jeans til outfits, men de kan tage temmelig en vejafgift på dine fødder. Den normalt begrænset tå boksen antyder er der ikke plads til dine tootsies at ånde og flytte bekvemt, der forlader dem presset sammen og ønsker for frihed. Dette, advarer dr Cunha, “er Møsting tilbøjelige til at forværre en knyst, udløse hammertæer samt forværre neurom.”

Altid søge stilarter med firkantede tå kasser, når det er muligt.

Walk the walk i velnæret sneaks

Mens sneakers er tidløse klassikere, er det den velnæret sneaker– lidt mindre overvurderet end 90’erne udseende gjort velkendte af Spice Kvinder, luckily– at gevinster raves i det moderne. Du vil risikere wellness af dine ankelled, hvis du uddannelse i dem, men de er store, hvis du agter at inkludere nogle sporty-chic design til din dag-til-dag udseende. Det er på grund af det faktum, at de opmærksomt er udviklet med hårde hæle og roomier tå kasser, der ikke vil stramme tæerne.

Tilbyd tæerne plads i disse stiletter

Den gamle tid hæl har faktisk aldrig været din fodens BFF, men de firkantede tå form forsyninger hæl fanatikere med en betydeligt mere komfortabel løsning. Hvis du ikke kan få nok af en sko, der giver dig en lille elevation, varme op til et par med en rummelig tå boks.

Selvfølgelig er det stadig bedst at bo på den nederste ende af hælen spektrum, ifølge Dr. Cunha. “Jo større hælen, den meget kortere de fremskridt, som betyder meget mere pres er placeret på runder af dine fødder. Dette kaster din tyngdepunkt, Putting unødvendige samt unødig stress på knæ samt reduceret tilbage. ”

Lad dette felt emptyGet Budget Fashionista i din indbakke!
E-mail *

Undersøg din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *