“Dejlige, kloge, arbejdskraftintensive”

Apr 6, 2022 Uncategorized

“dejlige, kloge, arbejdskrævende” var præcis, hvordan Robin forklarede kjole i denne eBay-auktion, såvel som jeg ligesom det. Jeg elsker det dog fra Afar, da det er $ 160. Jeg tror ikke engang, at jeg vil forsøge det selv, selv om jeg altid er lokket at være klog med stribet stof. Der er klogt, såvel som da er der så godt klogt med halvdelen, såvel som hver gang jeg vener ind “for kloge med halvdelen,” Jeg lukker op med noget, der aldrig bliver færdig, meget mindre slidt.

(Jeg har virkelig bare en stor “ufærdig forretning” – dvs. job, som jeg endelig accepterede, at jeg aldrig kommer tilbage til – i boksen til frelsens hær i dag. Der er stadig et par “sommer”, der forlod hængende i Mit Stitching Room, men de er værdifulde få.)

Jeg forsøger at give slip på en masse “sommer” eller “just-in-cases”, især når det kommer til bøger såvel som stof. Hvis jeg ikke er hoved-over-hæle i ligesom med stof, tror jeg, at det vil forlade mig i at gennemse en mere taknemmelig ejer. Samt om jeg tager en bog ud af en hylde, åben den, så godt som ikke har lyst til at sidde ned for at tjekke ud et par sider, kan det også vandre ud.

Weben har udelukket kravet om ham, efter min mening. For eksempel købte år tilbage en kopi af denne bog. Det var en dollar, såvel som det så interessant ud, så jeg købte det, såvel som tjekket ud det. (Jeg kunne virkelig godt lide det, selvom dets forfatter har fordømmerne af sin tid såvel som ordforrådet til at matche.) Men nu (som det link foreslog), er det tilbudt online, såvel som jeg behøver ikke at holde fast i min Kopi af frygt for, at hvis jeg lader det gå, ville jeg ikke være i stand til at opdage det igen. Google kan holde fast på det for mig – såvel som jeg kan downloade PDF’en (det er godt ude af copyright) samt har det på min vanskelige drev i reserve mod enhver form for chicago-meatpacking-magnat-rådgivning-til-hans -son nødsituationer.

Selvfølgelig kan du ikke downloade materiale samt holde det på dit svære drev (selvom jeg er sikker på, at min langvarige anden halvdel ønsker du kunne!) Men jeg føler ikke kravet om at holde fast på “EH” eller “just-in-case” materiale, når et par klik vil tage mig til masser af materiale, der gør mig til at sige “ah” i stedet … såvel som når jeg allerede har tilstrækkeligt “ah” materiale til at svinge hele mit hus, Christo-stil , hvis jeg følte mig som det.

(En anden ting, nettet gør det nemt at give slip på er smålige vrede. Hvis jeg vil føle mig ked af det såvel som pissed off, er der masser af steder, jeg kan gå på internettet for at tjekke ud ting, der vil gøre mit blod koge . Hvorfor bringe det med mig i mellemtiden?)

Hvad er webhjælpet, du slipper af?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

HOWTO: Køb FabricMarch 5, 2007 med 106 kommentarer
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
KNITS: Den næste Frontierjanuary 29, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *