A-Heim

Apr 7, 2022 Uncategorized

Jeg forsøgte at finde en masse mere sexy-halvfjerdser i dag, men løb over dette i stedet, på Blue Gardenia. Jeg blev fuldstændig anholdt af denne kjole. Jeg kan godt lide den ærmer, jeg selv, jeg er ikke sikker på, at lommerne er helt funktionelle, og jeg får det ikke, fordi det er en B32, men det er sådan en god kjole.

Den sorte version er så absolut fakultetsblandet drikkeparti, at den nemt skal komme pakket med et album kaldet “Highbrow Music”, et lidenskabeligt martini-drevet forsvar af edna St. Vincent Millay, og en obligatorisk makeout-session med en andens ægtefælle i halvbadet.

Og jeg er ikke helt sikker på, men jeg tror, at kvinden i den sorte kjole? Over af ost strøerne? Er dimensioneret din mand.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ubesværet sofistikaugust 12, 2006
International slid en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 med 83 kommentarer
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *