Australiens Mary Quant

Jun 15, 2022 Clothing

Jeg elsker denne kjole, og jeg hader både 1) polyester (åh, undskyld, “crimplen”) og 2) lilla, så du ved, at dette er sandt kærlighed.

Dette er fra et websted med strafnavnet “bikube selv”, og jeg tror, ​​det kan være australsk, hvilket gør ordet meget mere fornuftigt, for at forsøge at sige det i en falsk Aussie accent. Nej, gå videre, jeg venter. Se? Klik på billedet for at se alle Gory detaljer (medmindre du er for travlt stadig siger “bikube selv” i det “nej, dette er en knoife” accent).

Anyway, designeren, Prue Acton, var Australiens Mary Quant. Du ser, børn, før internettet, hvert almindeligt adskilt geografisk område … ah, aldrig noget imod. Nu ville jeg ønske jeg havde et søgeværktøj, der ville lade mig søge [navn på sted] s [navn på populær person] for at se, hvordan mange sjove combos jeg ville få. Jeg vil også gerne se kjoler fra Japans, Bulgariens og Canadas Mary Quants! Enhver hjælp?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Dressjanuary 21, 2009
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *