Teenagere: vil begynde Iført makeup? checket ud Dette allerførste

Oct 20, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Kære budgetplan Fashionista,

Jeg er 14 så godt som jeg ikke plejer at bære makeup, men jeg ønsker at starte. Jeg spekulerer på, hvad jeg skal få samt hvad jeg ikke virkelig har brug for. Også, hvor skal jeg købe makeup samt præcis hvor meget skal jeg bruge?

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Teen Makeup: grundlæggende er fantastisk

Når det kommer til makeup, politik tommelfingeren er at holde tingene simple. Dette er især vigtigt, når du meget først starter ud. Makeup, anvendes korrekt, skal forbedre din naturlige appel – ikke gøre dig til en klovn.

Her er hvor jeg har tænkt mig at få alle, ”da jeg var i din alder” på dig. Jeg huske at tro et tykt lag af turkis eyeliner under mit øje set alle vokset op samt cool … og da det viser sig, jeg kiggede latterligt. Der er et billede at bekræfte det, som jeg har valgt ikke at offentliggøre her.

8 makeup tips til teenagere

Måske den mest slagkraftige ting du kan gøre, er at fokusere på at holde din hud klar. Teen hud er akne samt fundament kan ventilator disse zit flammer. Den sidste ting du ønsker, er at være afhængig af fundament, da du ikke kan stoppe udbrud. Med det i tankerne, lige her er en makeup-program til at overholde det er bare ideel til din helt teenage ansigt. Du kan opdage, hvad du krav på Target eller Walmart.

1. vaskeri natlige med en mild sæbe

Cetaphil Cleanser, $ 8,99, Target

Det allerførste skridt i enhver form for makeup rutine er at holde din hud ren og klar. investere i en mild sæbe samt udnytte det natlige. Cetaphil er en fabelagtig, alle formål valg, som du kan få på Target.

Hvis du har meget følsom hud, kan du prøve en micellær sæbe i stedet, ligesom Garnier SKINACTIVE Micellar Cleansing Water. Med denne type produkt, vil du forhindre, at vand fra hanen skyl, der ofte kan være kilde til udbrud.

2. udnytte olie ark i morgen samt i løbet af dagen.

Target mærke Up & op sælger en pakke med 70 olie ark for $ 3,59. udnytte dem til at duppe væk overskydende olie i morgen samt i løbet af dagen. Medmindre du har meget fedtet hud, bør du ikke kravet om at udnytte din sæbe om morgenen, hvis du vaskede op aftenen før.

3. investere i en stor SPF fugtighedscreme.

Differin Olieabsorberende fugtighedscreme med solcreme, $ 10,29, Target

Kig efter en ikke-fedtende, ikke-pore-tilstopning formel med SPF på 30 eller derover. ligeledes forstå, at solen sikkerhed vil blive begrænset, hvis du kun anvende en lille smule. Enten sat på tilstrækkelig til at dække dit ansigt eller holde din fugtighedscreme på hånden samt genanvende hele dagen.

4. prøve concealer i stedet for foundation

Spot-fix pletter samt kriseområder med concealer, i stedet for slathering makeup over hele ansigtet. Hvis du har fedtet hud, kan du gerne Neutrogena s SkinClearing Blemish Concealer for $ 7 ved Target.

5. anvende mascara på dine øverste vipper

En lag mascara på dine øverste vipper vil trække interesse for dine øjne. Spring mascara på dine nederste vipper, da det er sandsynligt, at være hele dit ansigt ved udgangen af ​​dagen. Der er såvel meget fare samt også lidt belønning.

Maybelline fantastisk Lash er en solid, budget-venlige indstilling til mascara.

6. Hav det sjovt med lip gloss

Rimmel forblive Glossy, $ 3,19, Target

Eksperimenter med lysere nuancer af lip gloss. prøv pink, nøgenbilleder samt endnu klare formler. Hvis du er ligeglad for den blanke, klæbrig læbe, en meget mere subtil alternativ er den tonede læbepomade. Dette vil tilføje en dosis af fugt sammen med en antydning af farve.

7. anvende blush, med hjælp fra en kammerat

Du kan bære rødme at tilføje en glød til din hud. men der er en ekstremt fin linje mellem såvel lidt blush samt såvel meget rødme. Spørg en oprigtig kammerat til at være dit andet sæt øjne. Når du har det helt rigtige, skal blush være næsten usynlig.

8. få en tutorial om øjenskygge samt liner

I sandhed, du gør ikke krav øjenskygge eller eyeliner. Men hvis du er kløe til at gå der, gør det ikke uden en vis retning først. Hoved til appel tæller samt bede dem om at vise dig nøjagtigt, hvordan man anvender øjenmakeup. De vil ligeledes gøre farve anbefalinger baseret på din hudfarve. komponere ned hvad de fortæller dig, samt derefter metode ved huset, før du hovedet udenfor!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *